Follow us

Χριστιάνα Μπέτα | Η κόρη της Νατάσας Θεοδωρίδου φόρεσε το αγαπημένο κολιέ των διασήμων

Η Χριστιάνα Μπέτα φοράει το αγαπημένο κολιέ των Nicole Beckham Peltz, Dua Lipa και Bella Hadid.

Νατάσα Θεοδωρίδου-Χριστιάνα Μπέτα NDP Photo Agency

Η Χριστιάνα Μπέτα είναι μία κοπέλα που λατρεύει τη μόδα όσο και την τέχνη της ζωγραφικής. Η 26χρονη κόρη της Νατάσας Θεοδωρίδου από τον πρώτο της γάμο με τον επιχειρηματία Τάκη Μπέτα μπορεί να σπούδασε νομική, ωστόσο, τώρα ασχολείται με την τέχνη και από ό,τι φαίνεται και με τη μόδα. Η ίδια δημοσιεύει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram τόσο φωτογραφίες από τα έργα της όσο και από τα αγαπημένα της σύνολα. Μάλιστα, η ίδια έχει μία προτίμηση στα vintage ρούχα της μαμάς της, όμως, αυτή τη φορά τράβηξε το ενδιαφέρον μας με ένα trendy κομμάτι, που φορούν τα μεγαλύτερα ονόματα της ξένης showbiz.

Το κολιέ της Vivienne Westwood που μπορείς να κάνεις δικό σου

Ο λόγος για το κλασικό περλέ κολιέ της Vivienne Westwood, το οποίο έγινε το σήμα κατατεθέν της σχεδιάστριας με την επαναστατική διάθεση. Το εν λόγω κόσμημα το είδαμε πρώτα τη δεκαετία του '80 στις συλλογές της Vivienne Westwood, όπου η σχεδιάστρια επανασύστησε το βασιλικό στέμμα, παντρεύοντας με αριστοτεχνικό τρόπο την αριστοκρατία και το punk στιλ.

Σήμερα το περλέ κολιέ με το στέμμα της Vivienne Westwood έχει γίνει το πιο trendy κόσμημα, καθώς η δημοτικότητά του Bridgerton, των αισθητικών της κοκέτας, του preppy και του ''old money'' επηρεάζουν όσο τίποτα άλλο το καταναλωτικό κοινό και το σημερινό styling. Έτσι, συναντάμε σε κάθε ινσταγκραμικό λογαριασμό τις εκδοχές του κολιέ. Βλέπουμε την choker εκδοχή του, αλλά και εκείνη με τα πολλά σετ από πέρλες σε εμφανίσεις των μουσών των σχεδιαστών, όπως η Nicola Peltz Beckham και Bella Hadid, αλλά και των popstars, όπως η Dua Lipa.

Loading...

Η Χριστιάνα Μπέτα επέλεξε το κολιέ με τα πολλά σετ από πέρλες. Η ίδια το φόρεσε σε βραδινές εξόδους της. Δες παρακάτω τις αναρτήσεις της με το hot κολιέ της Vivienne Westwood, που μπορείς να κάνεις δικά σου καθώς κυμαίνονται από 120 ευρώ έως 440.

Loading...
Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ