Follow us

Βρήκαμε το πιο ονειρικό φλοράλ φόρεμα και το έχει στην γκαρνταρόμπα της η Μαρία Ολυμπία Γλίξμπουργκ

Η νεαρή εγγονή του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου της Ελλάδας έχει ένα ιδιαίτερο στιλ και μία ακόμα πιο ενδιαφέρουσα γκαρνταρόμπα.

Ψάχνεις το ιδανικό party dress; Η Μαρία Ολυμπία Γλίξμπουργκ έχει την ιδανική πρόταση για εσένα Splash News / Ideal Images

Η Μαρία Ολυμπία Γλίξμπουργκ μπορεί να μην έχει τον επίσημο τίτλο της πριγκίπισσας όμως έχει σίγουρα την γκαρνταρόμπα της. Η πρωτότοκη κόρη της Μαρί Σαντάλ Μίλλερ και του Παύλου Γλίξμπουργκ καταφέρνει πάντα να μπαίνει στο στιλιστικό ραντάρ μας, αφού κατά μία έννοια μάς δείχνει πως ντύνεται μία σύγχρονη πριγκίπισσα.

Η Μαρία Ολυμπία Γλιξμποργκ, άλλωστε, δεν είναι άγνωστη στο χώρο της μόδας. Η αγάπη της για αυτή τη βιομηχανία την οδήγησε στα σκαλιά του modeling και έχει ήδη συνεργαστεί με μεγάλα fashion brands για τις διαφημιστικές τους καμπάνιες. Έτσι, έχει αποκομίσει πέρα από εμπειρία και πολλά στιλιστικά tips. Άρα είναι η ιδανική για να μας προσφέρει έμπνευση και προτάσεις και το τελευταίο της look το αποδεικνύει.

Loading...

Το φλοράλ φόρεμα που βγήκε από παραμύθι το φοράει η Ολυμπία Γλίξμπουργκ

Η νεαρή εγγονή του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου της Ελλάδας έχει μία διαφορετική προσέγγιση όσον αφορά το στιλ. Επιλέγει τόσο ανάλαφρα looks όσο και πιο φρέσκες αισθητικές, που ταιριάζουν στην ηλικία της. Μένει μακριά από το αυστηρό royal dress code και δοκιμάζει τάσεις, ενώ τα επίσημα outfits της ανήκουν σίγουρα στις λίστες με τα πιο ενδιαφέροντα. Αυτή τη φορά, όμως, κέντρισε την προσοχή μας με ένα ιδιαίτερο φλοράλ φόρεμα, που θα σε κάνει να δεις το ρομαντικό μοτίβο αλλιώς -ακόμα και αν δεν σου αρέσουν.

Πρόκειται για ένα φλοράλ μίντι off-shoulders σχέδιο με μακρύ μανίκι, ασυμμετρία και μία υπέροχη λεπτομέρεια στο μπούστο. Το φόρεμα φέρει την υπογραφή του Giambattista Valli, του σχεδιαστή που φημίζεται για τα άκρως κοριτσίστικα και ονειρικά σχέδια του. Το φλοράλ φόρεμα της είναι ακριβώς αυτό που θα φορούσε μια πριγκίπισσα σε ένα παραμύθι αλλά και γιατί όχι και εσύ σε μία επίσημη εμφάνιση.

Loading...

Αν μπορεί η Μαρία Ολυμπία Γλίξμπουργκ μπορείς και εσύ. Βρες παρακάτω το κατάλληλο φλοράλ φόρεμα.

Μάξι φλοράλ φόρεμα One shoulder, Lynne

Μίντι φλοράλ φόρεμα, Ale the non usual casual

Μίντι φλοράλ φόρεμα off shoulders, BSB

Μίντι φλοράλ φόρεμα με κόψιμο στο πόδι, Zara

Μάξι φλοράλ φόρεμα με cut outs, Attrattivo

Μίντι φλοράλ φόρεμα με halterneck λαιμόκοψη, Pull & Bear

Μίντι φλοράλ φόρεμα, H&M

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ