Follow us

Το μαύρο μπικίνι είναι απαραίτητο και η Κλέλια Ανδριολάτου φοράει το πιο κολακευτικό

Ένα διαχρονικό και πάντα κομψό μαγιό, το μαύρο μπικίνι είναι απαραίτητο.

κλέλια ανδριολάτου NDP

Κάθε χρόνο η συλλογή με τα μαγιό μας καταφέρνει να μεγαλώνει και να πληθαίνει. Όσα σχεδια και αν έχουμε στην γκαρνταρόμπα μας πάλι θα αναζητάμε εκείνο που θα ανανεώσει όσο τίποτα άλλο τις εμφανίσεις μας στην παραλία. Επενδύουμε κάθε σεζόν σε τάσεις, όπως για παράδειγμα τα φλοράλ και τα μαγιό που είναι γεμάτα με μοτίβα. Δεν θα ξεχασουμε τη λατρεία που είχαμε όλες πέρσι με τα tie-dye σχέδια αλλά και τα φλοράλ. Εξίσου ενδιαφέρον έχουν και τα ευρηματικά κοψίματα αλλά οι διακοσμητικοί κρίκοι, όπως επίσης και τα ψηλόμεσα σχέδια. Ανάμεσα σε όλα αυτά, όμως, ξεχνάμε τον πραγματικό ''MVP'' των μαγιό, ένα σχέδιο αξεπέραστο στην ιστορία της μόδας που πάντα μπορείς να το εμπιστεύεσαι χωρίς φόβο για τις εμφανίσεις σου στην παραλία. Ο λόγος για το μαύρο μπικίνι, το κολακευτικό μαγιό που δεν πρέπει να λείπει από καμία γυναικεία συλλογή μαγιό.

Η Κλέλια Ανδριολάτου φόρεσε το ιδανικό μαύρο μπικίνι που θα θες και εσύ να αποκτήσεις

Αναζητήσαμε σε πολλά καλοκαιρινά drops το κατάλληλο μαύρο μπικίνι, όμως, τελικα το βρήκαμε στην γκαρνταρόμπας μίας νεαρής ηθοποιού με ιδιαίτερο στιλ. Ο λόγος για την Κλέλια Ανδριολάτου, την νέα πρωταγωνίστρια του σίριαλ του Χριστόφορου Παπακαλιάτη. Η ηθοποιός είχε μπει και στο παρελθόν στο στιλιστικό ραντάρ μας, αφού έχει το πιο ανάλαφρο και αβιάστα boho chic στιλ.

Η Κλέλια Ανδριολάτου αυτή τη φορά μαγνήτισε την προσοχή μας με ένα μαύρο μπικίνι, το οποίο εντοπίσαμε σε πρόσφατη ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Πρόκειται για ένα σχέδιο που φέρει την ιταλική υπογραφή της Yamamay. Είναι αρκετά απλό, προσφέρει στήριξη και σταθερότητα, είναι στιλιστικά ευέλικτο και μπορείς να το κάνεις δικό σου παρακάτω.

Loading...

Shop the black bikini

Βρες τα κομμάτια από το μπικίνι της Yamamay που λάτρεψε η Κλέλια Ανδριολάτου παρακάτω και κάνε το δικό σου για τα πιο cool beach looks.

Το μαύρο μπικίνι είναι απαραίτητο και η Κλέλια Ανδριολάτου φοράει το πιο κολακευτικό
Μαύρο τοπ, Yamamay
Slip, Yamamay
Slip, Yamamay

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ