Follow us

Αυτή η ψάθινη τσάντα από το Oysho χωρά όλα όσα χρειάζεσαι στην παραλία

Η ψάθινη τσάντα που θα κρατούσε μία fashionista στην παραλία.

oysho Instagram @oysho

Τι περιλαμβάνει ένα τέλειο look για την παραλία; Μεγάλος πρωταγωνιστής είναι δίχως αμφιβολία το μαγιό. Μπικίνι ή ολόσωμο, σε χαρούμενα χρώματα, ουδέτερες μονοχρωμίες ή εντυπωσιακά μοτίβα, ψηλόμεσο ή στράπλες, η ποικιλία είναι τόσο μεγάλη που σίγουρα καθεμία από εμάς μπορεί να βρει το μαγιό που την κάνει να αισθάνεται άνετα όσο απολαμβάνει τη θάλασσα. Εξίσου σημαντικές είναι οι σαγιονάρες ή τα σανδάλια, αλλά και το καφτάνι. Πετσέτα θαλάσσης, νεσεσέρ για τα αντηλιακά, ένα επιπλέον cover up για παν ενδεχόμενο, πορτοφόλι, φορτιστής κινητού κλπ. Η λίστα με τα must haves της παραλίας ολοκληρώνεται με το άκρως απαραίτητο αξεσουάρ που είναι η ψάθινη τσάντα.

Τα τελευταία χρόνια, οι ψάθινες τσάντες έχουν την τιμητική τους την περίοδο του καλοκαιριού, αφού εκτός από "τσάντες για την παραλία” έχουν αναδειχθεί και ως μέρος του καλοκαιριού street style. Μπορείς να βρεις ψάθινες τσάντες σε κάθε μέγεθος και στιλ που αφορούν διαφορετικές περιστάσεις, ωστόσο εκείνη που θα έχει πάντα μία ξεχωριστή θέση στην καρδιά μας θα είναι η ψάθινη τσάντα που κρατάμε στην παραλία. Είναι άλλωστε μία από τις πρώτες αγορές που κάνουμε οι περισσότερες γυναίκες την περίοδο του καλοκαιριού.

Εάν είσαι σε διαδικασία αναζήτησης της ιδανικής τσάντας για την παραλία, εμείς έχουμε ήδη κάνει τη δική μας έρευνα και ξεχωρίσαμε μία ψάθινη τσάντα σε στιλ καλάθι από τη νέα συλλογή της Oysho. Πρόκειται για μία αρκετά ευρύχωρη ψάθινη τσάντα, η οποία χωρά όλα όσα χρειάζεσαι στην παραλία, ενώ το κομψό σχέδιο της την καθιστά κατάλληλη ακόμα και για τις after beach βόλτες στο νησί.

Editor's Picks

Αυτή η ψάθινη τσάντα από το Oysho χωρά όλα όσα χρειάζεσαι στην παραλία
Καλάθι με χρωματιστές ρίγες Oysho

Θα το βρεις εδώ.

Διαβάστε Επίσης

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ