Follow us

5 αξεσουάρ που χρειάζεσαι φέτος στην παραλία

Τα αξεσουάρ που θα αναβαθμίσουν τα beach looks σου σύμφωνα με τις fashion experts.

Πώς θα κάνεις τα looks της παραλίας να φαίνονται πιο ακριβά iStock

Δεν είμαστε οι μόνες που αναρωτιόμαστε πως θα κάνουνε πιο ενδιαφέρουσες τις εμφανίσεις μας στην παραλία. Η αλήθεια είναι πως ένα τζιν σορτς και ένα τιραντάκι δεν μας ενθουσιάζει πλέον. Τον τελευταίο καιρό θαυμάζουμε όσο τίποτα άλλο τις εμφανίσεις των fashion experts στην παραλία, καθώς έχουν πραγματικό στιλ χωρίς, όμως, να φαίνεται επιτηδευμένο. Έτσι, βάλαμε σκοπό φέτος να ανακαλύψουμε την στιλιστική τους ''συνταγή'' και να κάνουμε και τα δικά μας beach looks πιο ενδιαφέροντα και κομψά -χωρίς να φαίνεται ότι προσπαθήσαμε. Πηγαίνοντας από λογαριασμό σε άλλο λογαριασμό του Instagram συνειδητοποιήσαμε πως όλες οι fashionistas στηρίζονται στα παρακάτω αξεσουάρ για να αναβαθμίσουν τις εμφανίσεις τους με μαγιό.

Πρόκειται για τα 5 fashion items, που δεν πρέπει να λείπουν από τις φετινές σου εμφανίσεις στην παραλία, καθώς θα κερδίσουν τις εντυπώσεις για όλους τους σωστούς λόγους.

Beach Accessories | Τα αξεσουάρ που θα σε αναδείξουν στην πραγματική fashionista της παραλίας

Φουλάρι | Οι style experts πάντα προσθέτουν ένα σατινέ πολύχρωμο φουλάρι στα looks της παραλίας ή της πισίνας. Αρχικά, πρόκειται για ένα από τα πιο stylish αξεσουάρ, που έχει συνδεθεί με την διαχρονική κομψότητα και την αριστοκρατία και θα προσθέσει πολλούς πόντους στο μονόχρωμο μπικίνι σου. Επίσης, είναι το αξεσουάρ, που θα καμουφλάρει τα άστατα και ίσως μπερδεμένα μαλλιά σου.

Loading...

Ψάθινη τσάντα | Είναι οι αγαπημένες των Γαλλίδων και τις χρησιμοποιούν και στα city looks τους. Φέτος, λοιπόν, επένδυσε σε μία ψάθινη tote τσάντα που θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη τόσο στην παραλία όσο και στο street style σου.

Loading...

Stylish σανδάλια | Ας δώσουμε ένα διάλειμμα στα flip flops και ας δώσουμε την ευκαιρία σε πιο ιδιαίτερα σανδάλια με πολυτελείς λεπτομέρειες και δερμάτινη όψη. Αυτά εμπιστεύονται οι fashionistas σε κάθε τους beach look.

Loading...

Παρεό | Τα παρεό επιστρέφουν στις τάσεις της μόδας και συνδέονται με την πολυτέλεια και το στιλ. Οι fashionistas πειραματίζονται με τα δεσίματά τους και δεν τα αποχωρίζονται στα παραθαλάσσια looks τους.

Loading...

Κοσμήματα | Τα μινιμαλιστικά κοσμήματα, όπως διακριτικές αλυσίδες στους καρπούς των χεριών αλλά και γύρω από το λαιμό, δίνουν το παρών στα πιο κομψά beach looks και δεν πρέπει να λείπουν από τα δικά σου.

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ