Follow us

Οι φούστες - σορτς που θα κάνουν το ντύσιμό σου πιο stylish και άνετο από ποτέ

Η νέα εποχή στις φούστες, που θα σε πείσει να τις φορέσεις.

Οι φούστες - σορτς που θα κάνουν το ντύσιμό σου πιο stylish και άνετο από ποτέ Pixel Formula

Βασικός στόχος του καθημερινού ντυσίματός μας είναι η άνεση και η δροσιά που συγχρόνως μας προσφέρει κομψότητα. Αυτός ο συνδυασμός ακούγεται κάπως δύσκολος, ειδικά όταν το εν λόγω ντύσιμο αφορά το γραφείο και το dress code του. Για να το κάνουμε όμως πιο εύκολο αναζητήσαμε εκείνα τα κομμάτια, που πληρούν όλες τις απαιτήσεις μας. Αναλύσαμε τις τάσεις, ''ξεψαχνίσαμε'' τις συλλογές και κάθε fashion drop καταλήγοντας σε ένα fashion item, που αξίζει σίγουρα μία θέση στην γκαρνταρόμπα σου. Ο λόγος για τις μίνι φούστες, που είναι και σορτς ταυτόχρονα. Καλά διάβασες το νέο fashion obsession μας είναι αυτές οι φούστες-σορτς, που κάνουν τη θηλυκότητά μας πιο εύκολη και το ντύσιμο φανερά πιο άνετο.

Shopping List | Οι φούστες - σορτς που χρειάζεσαι αυτή τη σεζόν

Οι φούστες που έχουν διακριτικά κάτω από τις πιέτες και το ύφασμα ένα άνετο σορτσάκι δεν αποτελούν μία νέα στιλιστική ''εφεύρεση''. Αντιθέτως, προϋπήρχαν αυτής της σεζόν, όμως, ποτέ δεν ήταν τόσο δημοφιλείς ανάμεσα στις fashionistas. Οι τελευταίες αναζητούν πάντα τρόπους να κάνουν κάθε τους look πιο άνετο αποφεύγοντας στιλιστικούς συμβιβασμούς. Ζούμε, άλλωστε, σε μία εποχή που το motto ''μπρος τα κάλλη τι είναι πόνος'' είναι τουλάχιστον ξεπερασμένο και σίγουρα άτοπο. Η χρηστικότητα, η ευελιξία και η άνεση είναι αυτά που καθορίζουν, μεταξύ άλλων, τις τάσεις και τη συμπεριφορά τόσο των fashion experts όσο και του ευρύ καταναλωτικού κοινού.

Loading...

Οι φούστες - σορτς, λοιπόν, είναι η απάντηση και η λύση στις δυσκολίες του καλοκαιρινού ντυσίματος: Έχουν την χάρη και το στιλ μίας φούστας συνδυάζοντας την άνεση ενός αθλητικού σορτς. Μπορείς να ζητήσεις κάτι άλλο; Μην ξεχάσουμε να αναφέρουμε, πως αποτελούν τάση, αφού οι μίνι φούστες είναι ένα από τα βασικά fashion items της σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι '22.

Μπορείς να τις συνδυάσεις με κάθε σου τοπ, ενώ σου επιτρέπουν και να πειραματιστείς μαζί τους. Παρακάτω συγκεντρώσαμε τα πιο κομψά και προσιτά σχέδια που αξίζουν μία θέση στην γκαρνταρόμπα σου.

Φούστα σορτς με πιέτες, H&M

Φούστα σορτς, Bershka

Φούστα σορτς με πιέτες, Maje

Φούστα σορτς με πιέτες, Stradivarius

Φούστα σορτς, Zara

Φούστα σορτς, Pull & Bear

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ