Follow us

Βρήκαμε τους πιο κομψούς τρόπους για να φορέσεις το σορτς αυτή τη σεζόν

Τα σύνολα που θα σε πείσουν φέτος να δώσεις μία ευκαιρία στα σορτς.

Βρήκαμε τους πιο κομψούς τρόπους για να φορέσεις το σορτς αυτή τη σεζόν Splash News / Ideal Images

Για τα σορτς έχουν γραφτεί πολλά και έχουν ειπωθεί άλλα τόσα. Από το must-have ρούχο της παιδικής και εφηβικής ηλικίας μας, πέρασε στην πίσω θέση, σε μία ξεχασμένη κρεμάστρα ή συρτάρι, και από τότε δεν τα έχουμε αγγίξει. Πλέον, δεν αποτελούν πάντα την go-to επιλογή μας, ενώ φέρουν και διφορούμενες κριτικές. Πολλές όμως fashion experts τα λατρεύουν, τα θεωρούν άνετα και ευκολοφόρετα. Κατά μία έννοια, για εκείνες αντικαθιστούν τα ντένιμ παντελόνια τους ζεστούς μήνες.

Παρ' όλα αυτά, υπάρχουν και εκείνες που τα απορρίπτουν κατηγορηματικά. Γιατί; Ο λόγος είναι κάπως άδικος, αφού βασίζεται στον συσχετισμό της ηλικίας με τον μήκος του ρούχου, κάτι όμως που απορρίπτουμε εμείς. Ο καθένας μπορεί να φοράει ό,τι θέλει, όποτε το θέλει αρκεί να τον κάνει να νιώθει υπέροχα. Εμείς ορίζουμε την εικόνα μας και αν θέλουμε να φορέσουμε φέτος την άνοιξη και το καλοκαίρι σορτς, θα το κάνουμε με τον πιο κομψό τρόπο.

Το σημερινό στιλιστικό μάθημα θα το αφιερώσουμε στα σορτς. Με τη θερμοκρασία ολοένα και να αναβαίνει θα χρειαστεί να ανταλλάξουμε τα μακριά παντελόνια, τις φούστες και οτιδήποτε ζεστό και ''βαρύ'' με πιο ελαφριά ρούχα και τα σορτς δεν πρέπει να απορριφθούν από τη λίστα των επόμενων συνόλων. Έτσι, αναζητήσαμε διαδικτυακά στη γκαρνταρόμπα των πιο κομψών γυναικών τους τρόπους με τους οποίους θα τα φορέσουμε.

Η αναζήτησή μας καρποφόρησε και παρακάτω συγκεντρώσαμε κομψά looks, που θα σε βοηθήσουν να εντάξεις τα σορτς και πάλι στις εμφανίσεις σου και να δημιουργήσεις κομψά looks. P.s φέτος τα μακριά σορτς που φλερτάρουν με τις βερμούδες και τα tailored χαρακτηρίστηκα είναι hot trend.

Outft Inspo | Shorts Edition

Συνδύασε το tailored σορτς με γόβες και ένα πλεκτό τοπ.

Loading...

Με ένα oversized πουκάμισο και κομψά αξεσουάρ.

Loading...

Με ένα πουλόβερ τις ημέρες που ο αέρας είναι δροσερός.

Loading...

Τα εμπριμέ σορτς συνδυασμένα με πιο ήσυχα κομμάτια είναι εξίσου μία ενδιαφέρουσα επιλογή.

Loading...

Συνδύασε τα σορτς με μαρινιέρα και αθλητικά αξεσουάρ για ένα casual look που αποπνέει πολυτέλεια.

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ