Follow us

Καλεσμένη σε γάμο | Τα stylish παπούτσια που θα ολοκληρώσουν το look σου

Ο οδηγός αγοράς με τα σχέδια που χρειάζεται κάθε γυναίκα στην γκαρνταρόμπα της.

Καλεσμένη σε γάμο | Τα stylish παπούτσια που θα ολοκληρώσουν το look σου Pixel Formula

Μέχρι στιγμής έχουμε χάσει το μέτρημα με τις προσκλήσεις και τα RSVP των γάμων που θα πραγματοποιηθούν φέτος το καλοκαίρι και σίγουρα δεν είμαστε οι μόνες. Όλες και όλοι αυτή την περίοδο κανονίζουν με προσοχή τις εξόδους των Σαββατοκύριακων, αφού είναι πολύ πιθανό να έχουμε ξεχάσει το γάμο κάποιου αγαπημένου μας ζευγαριού. Πέρα, όμως, από την οργάνωσή του προγράμματός μας, ένα θέμα που αφορά αυτές τις περιστάσεις και ταλανίζει τις περισσότερες από εμάς είναι το ενδυματολογικό κομμάτι: Τι θα φορέσουμε ως καλεσμένοι σε μία τελετή γάμου και στο πάρτι της δεξίωσης μετά το πέρας του μυστηρίου; Οι συζητήσεις παίρνουν φωτιά και η κάθε μία μοιράζεται τα δικά της στιλιστικά tips, προτάσεις αλλά και ιδέες πάνω στο dress code. Αυτό, όμως, που δεν έχουμε θίξει ακόμα είναι τα παπούτσια, τα επίσημα σχέδια που θα ολοκληρώσουν μοναδικά την εμφάνισή μας.

Loading...

Καλεσμένη σε γάμο - Shoes Edition | Βρήκαμε τα σχέδια που θα ολοκληρώσουν τις εμφανίσεις σου

Μέχρι τώρα έχουμε κάνει λόγο για τα φορέματα, τις προτάσεις και τα αξεσουάρ που μπορείς να προσθέσεις στην επίσημη γκαρνταρόμπα σου για τις συγκεκριμένες -και όχι μόνο- περιστάσεις. Όμως δεν έχουμε κάνει λόγο για τα σχέδια των παπουτσιών που θα ολοκληρώσουν με τον πιο stylish τρόπο αυτές τις εμφανίσεις. Σήμερα, λοιπόν, θα εστιάσουμε σε αυτά.

Ξεχυθήκαμε στην αγορά για να ανακαλύψουμε τα πιο on trend παπούτσια αλλά και εκείνα με τη στιλιστική ευελιξία και τη διαχρονικότητα. Μπορούμε να σου πούμε, πως τα καταφέραμε και παρακάτω δημιουργήσαμε τον shopping guide με τα must have σχέδια. Τι θα βρεις ανάμεσα στα παπούτσια; Το nude μιναμαλιστικό πέδιλο, τα σατινέ platform heels που βλέπεις στις πιο updated εμφανίσεις, τα glamour σχέδια με τις αγκράφες και τους κοριτσίστικους φιόγκους αλλά και τα ψηλοτάκουνα με το φαρδύ σταθερό τακούνι. Τα χρώματα ποικίλουν και θα βρεις πολλές εκδοχές τους πατώντας τα links.

Συνέχισε να σκρολάρεις για να τα ανακαλύψεις.

Lace up πέδιλα με στρας, Envie Shoes

Slingabcks με αγκράφα, Zara

Ψηλοτάκουνα με glamour λεπτομέρεια από φιόγκο, e-papoutsia

Platform heels, Tsakiris Mallas

Lace up πέδιλα, Bozikis

Ψηλοτάκουνα ασιμένια πέδιλα, Nak

Nude πέδιλα με μπαρέτα, Haralas

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ