Follow us

Αναρωτιέσαι πώς θα είσαι κομψή στην παραλία; Εμπιστεύσου το chic look της Kaia Gerber

Ο shopping guide σου με τα απαραίτητα του look της Kaia Gerber.

Αναρωτιέσαι πως θα είσαι κομψή στην παραλία; Εμπιστεύσου το chic look της Kaia Gerber Splash/Ideal Images

Το Φεστιβάλ των Καννών μπορεί να είναι μία εκδήλωση αφιερωμένη στον κινηματογράφο, όμως, το κόκκινο χαλί του εντυπωσιάζει εξίσου με τις επιλεγμένες ταινίες που προβάλλονται κατά τη διάρκειά του. Παράλληλα, οι celebrities και τα μεγάλα ονόματά του κινηματογράφου κλέβουν τις εντυπώσεις και με τα looks τόσο έξω από τα ξενοδοχεία τους όσο και από τις χαλαρές βόλτες στο glamorous προορισμό. Μάλιστα, πολλοί βρίσκουν την ευκαιρία να απολαύσουν τη θάλασσα αλλά και τον ζεστό ήλιο συνδυάζοντας τη δουλειά με την χαλάρωση. Στους τελευταίους ανήκει και η Kaia Gerber, η νεαρή κόρη της Cindy Crawford, που εντυπωσίασε τόσο στο κόκκινο χαλί όσο και στο στιλ της παραλίας.

Το νεαρό μοντέλο, που έχε κληρονομήσει τα καλύτερα στοιχεία από τη μητέρα της, τον τελευταίο καιρό κερδίζει διθυραμβικές κριτικές για τις ενδυματολογικές της επιλογές. Μην ξεχνάμε την εντυπωσιακή εμφάνισή της στο Met Gala με Alexander McQueen αλλά και στο red carpet των Καννών με ένα κόκκινο μινιμαλιστικό σχέδιο της Céline. Τώρα, όμως, μας απασχολεί και με το beach look της, καθώς δημιούργησε το ιδανικό για εσένα που θες να είσαι chic αλλά casual στην παραλία.

Loading...
Loading...

Το beach look της Kaia Gerber που μπορείς να κάνεις δικό σου

Η Kaia Gerber ήθελε να απολαύσει τη θάλασσα και έτσι μία από τις μέρες της στις Κάννες αποφάσισε να κάνει βόλτα με ένα γιοτ. Όσο glamorous και αν ακούγεται αυτό άλλο τόσο προσιτό ήταν το look της. Πάνω από το μαγιό η ίδια επέλεξε ένα λευκό απλό φόρεμα με τιράντες, μίντι μήκος, διακοσμημένο με φλοράλ διάτρητες λεπτομέρειες και αέρινη γραμμή. Η Kaia Gerver ολοκλήρωσε το σύνολό της με μία κλασική ψάθινη τσάντα ώμου, τις αγαπημένες των Παριζιάνων, και δερμάτινα σανδάλια με λουράκια.

Αναρωτιέσαι πώς θα είσαι κομψή στην παραλία; Εμπιστεύσου το chic look της Kaia Gerber

Μπορείς να αναδημιουργήσεις το look της με τα παρακάτω κομμάτια.

Ψάθινη tote τσάντα ώμου, Mango

Μίντι καλοκαιρινό φόρεμα με crochet λεπτομέρειες, Zara

Δετά σανδάλια, Tsakiris Mallas

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ