Follow us

Πώς θα ντυθείς για να γίνεις νονά με έμπνευση από τη Δούκισσα Νομικού

Το outfit της Δούκισσας Νομικού είναι η πιο stylish πρόταση για εσένα που θα γίνεις νονά.

Το πορτοκαλί είναι το χρώμα της σεζόν | Πώς το φόρεσε η Δούκισσα Νομικού NDP

Με το καλοκαίρι να είναι και επίσημα εδώ, η προσοχή όλων μας τον τελευταίο καιρό έχει επικεντρωθεί στους γάμους και τις βαπτίσεις και πιο συγκεκριμένα στο dress code τους. ''Ποιο είναι το ιδανικό σύνολο για την καλεσμένη σε γάμο ή βάπτιση'', είναι η ερώτηση που ακόμα πιο συχνά και για αυτό στο MissBloom θα βρεις πολλά και διαφορετικά άρθρα με στιλιστικές συμβουλές, ιδέες, προτάσεις και οδηγούς αγοράς με τα must have για αυτές τις περιστάσεις, για να είσαι η πιο καλοντυμένη. Μέχρι σήμερα, όμως, δεν είχαμε κάνει λόγο για τις ενδυματολογικές προτάσεις που μπορείς να αξιοποιήσεις ως νονά. Για εσένα, λοιπόν, που θα γίνεις η πνευματική μητέρα ενός παιδιού, έχουμε το ιδανικό outfit, το οποίο βρήκαμε στην γκαρνταρόμπα της Δούκισσας Νομικού.

Νονά εν δράσει | Το look της Δούκισσας Νομικού είναι η ιδανική πρόταση

Η Δούκισσα Νομικού ταξίδεψε έως την Κρήτη αυτό το Σαββατοκύριακο, καθώς οι καλοί της φίλοι, Έλλη και Γιάννης, την επέλεξαν για να γίνει η νονά της κόρης τους. Έτσι, το μοντέλο, παρουσιάστρια και σχεδιάστρια κοσμημάτων βρέθηκε στο Ηράκλειο και βάφτισε την κόρη του ζευγαριού, η οποία πήρε το όνομα Αλίκη.

Η Δούκισσα Νομικού, μάλιστα, μοιράστηκε πολλά στιγμιότυπα από την βάπτιση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ανάμεσα στα οποία βλέπουμε φωτογραφίες μαζί με τον σύζυγό της, Δημήτρη Θεοδωρίδη, τα δυο παιδιά τους, Σάββα και Αναστασία, αλλά και την μητέρα της Ούρσουλα. Αυτό που ξεχωρίσαμε εμείς, όμως, ήταν το look της, που είναι νεανικό, φωτεινό και άνετο.

Όπως θα δεις και στις φωτογραφίες η Δούκισσα Νομικού επέλεξε ένα one shoulder φόρεμα στην καλοκαιρινή κίτρινη απόχρωση, το οποίο ήταν μίντι και φέρει πιέτες στην φούστα αλλά και στενό bustier. Το χρώμα του αναδεικνύει την μαυρισμένη επιδερμίδα, ενώ η γραμμή του επιτρέπει στο σώμα να κινηθεί. Το σχέδιο είναι αρκετά ''δροσερό'' και έτσι κατάλληλο για τις ζεστές καλοκαιρινές επίσημες εμφανίσεις σου. Η Δούκισσα Νομικού ολοκλήρωσε το look της με εσπαντρίγιες, αποδεικνύοντας πως πράγματι είναι το μόνο καλοκαιρινό παπούτσι που χρειάζεσαι. Η ίδια κατάφερε να είναι άνετη και stylish χωρίς να κάνει εκπτώσεις στο στιλ της.

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ