Follow us

Summer Shoes Guide | Ποια παπούτσια επέλεξε η Δούκισσα Νομικού από τη συλλογή της Envie Shoes

Τα σχέδια που ξεχωρίζουν ανάμεσα τις τάσεις και το αυθεντικό στιλ.

Summer Shoes Guide | Ποια παπούτσια επέλεξε η Δούκισσα Νομικού από τη συλλογή της Envie Shoes Courtesy of Envie Shoes

Τα παπούτσια κατέχουν εξέχουσα θέση στην καρδιά μας. Είναι τα fashion items που όσα κομμάτια και αν προσθέσουμε στη συλλογή και την γκαρνταρόμπα μας πάντα κάτι θα λείπει. Κάποιο σχέδιο ακόμα θα είναι απαραίτητο. Κάποιο θα ονειρευόμαστε, ενώ ένα άλλο θα είναι τα παπούτσια που ταιριάζουν με κάθε σύνολό μας. Αυτά και άλλα πολλά λέμε στους εαυτούς μας, όταν περνάμε από μία βιτρίνα παπουτσιών ή περιτριγυρίζουμε διαδικτυακά στα e-shops. Κάπως έτσι ανακαλύψαμε τη νέα συλλογή της Envie Shoes, η οποία είναι γεμάτη τάσεις και must have σχέδια για τις updates εμφανίσεις μας αυτή τη σεζόν.

Τα σχέδια της Envie Shoes που ξεχώρισε η Δούκισσα Νομικού και θα κάνουμε δικά μας εμείς

Η Envie Shoes, το αγαπημένο ελληνικό fashion brand, ενώνει για άλλη μία φορά τις δυνάμεις της με τη Δούκισσα Νομικού και το αποτέλεσμα θυμίζει κάτι από Hollywood. Για την καμπάνια της νέας συλλογής Άνοιξη/Καλοκαίρι '22 η Δούκισσα Νομικού φωτογραφίζεται από τον Δημήτρη Σκουλό σε ένα εξοχικό σκηνικό και τα σχέδια αποπνέουν την καλοκαιρινή διάθεση των fashionitas του Λος Άντζελες. Τα παπούτσια μαγνητίζουν τα βλέμματα με τολμηρά και bold looks, που μπορείς να φορέσεις από το πρωί έως το βράδυ χωρίς περιορισμούς.

Summer Shoes Guide | Ποια παπούτσια επέλεξε η Δούκισσα Νομικού από τη συλλογή της Envie Shoes

Ποια, όμως, ξεχωρίζουν ανάμεσά τους; Ποια πληρούν τις στιλιστικές προϋποθέσεις των τάσεων, της σεζόν και των απαιτήσεων του γνήσιου street style; Στα ερωτήματά μας δίνει απάντηση η Δούκισσα Νομικού και παρακάτω συγκεντρώσαμε τα παπούτσια από τη νέα συλλογή της Envie Shoes που έκλεψαν τόσο την καρδιά του μοντέλου και σχεδιάστριας κοσμημάτων όσο και τη δική μας.

Courtesy of Envie Shoes

Φλατ αλλά και ψηλοτάκουνα mules με χαρακτήρα, άνετα σανδάλια, κοριτσίστικα σχέδια με glamorous φιόγκους και fun χρώματα, trendy διαφάνειες και platform heels είναι τα σχέδια που αξίζει να προσθέσεις στη συλλογή παπουτσιών σου και θα τα βρεις όλα παρακάτω.

Συνέχισε να σκρολάρεις για να ανακαλύψεις τα top picks της Δούκισσας Νομικού και παράλληλα τα σχέδια που ξεχωρίσαμε και εμείς.

Platform heels, Envie Shoes

Mules με διαφάνεια και στρας, Envie Shoes

Chunky slip on loafers, Envie Shoes

Ψηλοτάκουνα mules με φιόγκο, Envie Shoes

Ψηλοτάκουνα mules, Envie Shoes

Chunky σανδάλια με λουράκια, Envie Shoes

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ