Follow us

Η Κατερίνα Καινούργιου μάς έδωσε 3 στιλιστικά tips για τις φετινές εμφανίσεις μας στην παραλία

Το μόνο σίγουρο είναι πως φέτος θα είσαι η απόλυτη fashionista και στην παραλία.

Η Κατερίνα Καινούργιου μάς έδωσε 3 στιλιστικά tips για τις φετινές εμφανίσεις μας στην παραλία Instagram @katken

Μαζί με το καλοκαίρι έρχονται και τα μπάνια στη θάλασσα και αν δεν έχεις ήδη απολαύσει το πρώτο σου beach trip σίγουρα θα το έχεις κανονίσει μέσα στις επόμενες εβδομάδες. Για αυτό επίτρεψε μας να σου δώσουμε μερικές στιλιστικές συμβουλές για τις φετινές εμφανίσεις σου στην παραλία. Πρόκειται για τα tips που ανακαλύψαμε από τα beach looks της Κατερίνας Καινούργιου, μία fashion lover που λατρεύει το καλοκαιρινό στιλ.

Κάν' το όπως η Κατερίνα Καινούργιου | Τα beach looks που θα σου δώσουν έμπνευση για τα δικά σου

Ιδανικό cover up για την παραλία μπορεί να γίνει ένα oversized λευκό πουκάμισο. Καλά διάβασες, μπορείς να το φορέσεις σαν μίνι φόρεμα και να προσθέσεις μία αβίαστη κομψότητα στα beach looks σου. Extra πόντους θα πάρεις αν το εν λόγω πουκάμισο είναι λινό -το ύφασμά του καλοκαιριού.

Loading...

Τα μονόχρωμα looks είναι πάντα κομψά και επιβλητικά, όμως, στην παραλία αξίζει να προσθέσεις κάτι πιο fun. Για αυτό μπορείς να ακολουθήσεις το παράδειγμα της Κατερίνας Καινούργιου και να φορέσεις ένα εμπριμέ μαγιό. Ξεχωρίζουμε το παρακάτω look γιατί έχει και matching bucket καπέλο, το οποίο σίγουρα χρειάζεσαι στην παραλία.

Loading...

Επίσης, τα cut outs αποτελούν μία από τις μεγαλύτερες τάσεις και φέτος. Έτσι, δίνουν το παρών και στο beachwear με τα ολόσωμα μαγιό να έχουν τη τιμητική τους. Παράδειγμα αποτελεί το λευκό μαγιό της Κατερίνας Καινούργιου με τα cut outs.

Loading...

Extra tip

Τέλος από τα looks της παραλίας δεν πρέπει να λείπει ένα καφτάνι, ένα από τα πιο διαχρονικά κομμάτια, που δεν θα μετανιώσεις ποτέ για την αγορά του. Δες και το παρακάτω σχέδιο, που φόρεσε η Κατερίνα Καινούργιου σε μία από τις εμφανίσεις της στην παραλία.

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ