Follow us

Πώς θα φορέσεις κομψά το crop top φέτος το καλοκαίρι | Δες το look της Μαρίας Μπεκατώρου

Η Μαρία Μπεκατώρου έδειξε τον πιο ασφαλή τρόπο για να φορέσεις και εσύ το hot top της σεζόν.

Τα blazers της Μαρίας Μπεκατώρου που θα θες να αποκτήσεις αυτή την άνοιξη NDP

Η Μαρία Μπεκατώρου σε αυτή την τηλεοπτική σεζόν έχει εξελιχθεί στιλιστικά όπως ποτέ άλλοτε. Η ίδια παρουσιάζει το τηλεπαιχνίδι ''The Chase'' και δημιουργεί αξιοζήλευτα σύνολα, τα οποία δεν περνούν απαρατήρητα σε καμία περίπτωση. Μάλιστα, πειραματίζεται με το look της και υιοθετεί τάσεις, που δεν περιμέναμε από εκείνη. Ακριβώς το ίδιο συνέβη με μία πρόσφατη εμφάνισή της που αξίζει να δεις, αφού μοιράζει στιλιστικά tips πάνω σε ένα must have της καλοκαιρινής γκαρνταρόμπας.

Η Μαρία Μπεκατώρου με crop top | Το στιλιστικό μάθημα από το look της

Ο λόγος για το παρακάτω look, που επέλεξε στο τηλεοπτικό πλατό του ''The Chase''. Η παρουσιάστρια φόρεσε ένα ψηλόμεσο τζιν παντελόνι σε σκούρα απόχρωση και στενή γραμμή και το συνδύασε με ένα loose δροσερό crop top. Το στιλιστικό ενδιαφέρον μας επικεντρώνεται πάνω του, αφού αποτελεί την ιδανική πρόταση για να φορέσει το crop top κάθε γυναίκα ανεξάρτητα από τον σωματότυπο και τα κεράκια πάνω στην τούρτα της. Η Μαρία Μπεκατώρου επέλεξε ένα με loose γραμμή που δένει κολακευτικά μπροστά ρυθμίζοντας το στις δικές της ανάγκες. Έχει loose μανίκι 3/4 και γιακά, ενώ το φλοράλ μοτίβο του δίνει την πιο καλοκαιρινή διάθεση.

Loading...

Τι πρέπει να κρατήσεις εσύ από το look της; Αρχικά θα πρέπει να ξέρεις ότι μπορείς να φορέσεις ότι θέλεις, αρκεί να σε κάνει χαρούμενη. Όσον αφορά το crop top για να νιώθεις άνετα και να έχεις ένα απολύτως κολακευτικό look μπορείς να ακολουθήσεις το παράδειγμα της Μαρίας Μπεκατώρου. Εμπιστεύσου ένα ψηλόμεσο παντελόνι, σορτς ή φούστα και ένα crop top με πιο αέρινη εφαρμογή και μανίκι. Έτσι θα παραμείνεις στο αμείωτο κομψή και άνετη, χωρίς να κάνεις κανένα στιλιστικό ατόπημα, ενώ το look σου προσφέρει μεγάλη στιλιστική ευελιξία για να το αξιοποιήσεις σε πολλές και διαφορετικές περιστάσεις. Δώσε μία ευκαιρία φέτος στο crop top και εξέλιξε το καλοκαιρινό σου στιλ.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ