Follow us

Summer Romance | 4 κομψές ιδέες για τα καλοκαιρινά ραντεβού

Ένα σύνολο για κάθε περίσταση, από plus one σε γάμο έως μία χαλαρή βόλτα.

Summer Romance| 5 κομψές ιδέες για τα καλοκαιρινά ραντεβού Splash/Ideal Images

''Το καλοκαίρι έχει φτιαχτεί για τους έρωτες'', λένε πολλοί και δεν έχουν άδικο. Μην ξεχνάμε πως οι Αγγλόφωνοι φίλοι μας έχουν δημιουργήσει μέχρι και όρο για τους καλοκαιρινούς έρωτες: Summer Flings. Λίγο η ζέστη, λίγο η ανεμελιά μπορεί και εσύ να έχεις πιαστεί στα δίχτυα του έρωτα αυτή την περίοδο και να ετοιμάζεσαι να βγεις ραντεβού. Είτε είναι το πρώτο είτε το δεύτερο, σε κάθε περίπτωση χρειάζεσαι το ιδανικό σύνολο -ένα που θα είναι κομψό και συγχρόνως... διακριτικό.

Ούτως ή άλλως ο σκοπός του date look είναι το ανεπιτήδευτα κομψό, χωρίς να δείχνει, πως έβαλες προσπάθεια στο styling περνώντας αρκετές ώρες μπροστά από την γκαρνταρόμπα σου, αδειάζοντας την. Για αυτό το λόγο εμείς κάναμε μία σύντομη περιήγηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και ξεχωρίσαμε 4 σύνολα, που είναι ιδανικά για το επερχόμενο ραντεβού σου όποια και αν είναι η περίσταση.

Summer Love | Με αυτά καλοκαιρινά σύνολα θα εντυπωσιάσεις στα ραντεβού σου

Και επίσημα βρισκόμαστε στην wedding season και πολύ σύντομα θα έρθει μία πρόσκληση με plus one, όπου θα συνοδεύσεις το άλλο σου μισό σε μία εκδήλωση που ο έρωτας είναι το κεντρικό θέμα. Τι φοράς; Επίλεξε ένα φόρεμα σε έντονες αποχρώσεις, που αναδεικνύουν τα χαρακτηριστικά σου. Εxtra πόντους θα προσθέσεις στο look σου αν το φόρεμα έχει cut outs.

Loading...

Το ιδανικό ραντεβού για πολλές είναι ένα ρομαντικό δείπνο ή ένα ποτό στο πιο hot στέκι της πόλης. Σε κάθε περίπτωση εμπιστεύσου ένα slip φόρεμα σε μία σαγηνευτική απόχρωση. Πρόσθεσε μινιμαλιστικά κοσμήματα και απλά πέδιλα για το απόλυτο look.

Loading...

Βέβαια, μπορεί να είσαι κορίτσι που λατρεύει τον χορό, για εσένα λοιπόν, έχουμε το παρακάτω look: Μία φούστα με πιέτες και fun print που προσφέρει ακόμα περισσότερη κίνηση, bustier top (που είναι και τάση) και platform heels που δίνουν άνεση και ύψος.

Loading...

Τέλος, για εσένα που θα απολαύσεις ένα πικ νικ ή μία χαλαρή βόλτα μπορείς να φορέσεις ένα ντένιμ σορτς και μία μπλούζα με ογκώδη μανίκια. Ιδανικά μπορείς να κάνεις ένα total denim look που αποτελεί και μεγάλη τάση της σεζόν.

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ