To Zara φόρεμα που βλέπουμε συνέχεια στο street style | Το φόρεσε και η Δανάη Μπάρκα

Το φόρεμα της Δανάης Μπάρκα είναι το Zara staple της σεζόν που πρέπει να αποκτήσεις.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Η Δανάη Μπάρκα λατρεύει τα προσιτά brands και τα εμπιστεύεται πάντα για τις τηλεοπτικές -και όχι μόνο- εμφανίσεις της στο πλατό της εκπομπής της ''Πάμε Δανάη''. Και όχι αδίκως. Πολλά από τα looks της έχουν τραβήξει την προσοχή μας έχοντας μπει στο shopping list αλλά και στα must have της σεζόν. Λίγες εβδομάδες πριν είχε φορέσει το ιδανικό φόρεμα για την παραλία και το καλοκαιρινό city style, το οποίο ανήκει στην νέα συλλογή της Zara. Σήμερα, λοιπόν, μπαίνει και πάλι στο στιλιστικό ραντάρ μας με ένα άλλο Zara κομμάτι, το οποίο όπως όλα δείχνουν σε λίγο θα είναι sold out.

Συνέχισε να διαβάζεις για να το ανακαλύψεις.

Το διάσημο Zara φόρεμα της Δανάης Μπάρκα που συναντάμε σε κάθε -σχεδόν- καλοκαιρινό look

Η Δανάη Μπάρκα επέλεξε για μία από τις τηλεοπτικές της εμφανίσεις το παρακάτω look. H ίδια φόρεσε ένα ριχτό φόρεμα με πέτο στο γιακά και μακρύ μανίκι που καταλήγει σε μανσέτα με λεπτομέρεια από πιέτες. Το φλοράλ φόρεμα φέρει δετή ζώνη από το ίδιο ύφασμα, για να δώσει σχήμα στη γυναικεία σιλουέτα αναδεικνύοντας την και κλείσιμο μπροστά με κουμπιά. Το φόρεμα ξεχωρίζει και για την απόχρωση του πέρα από την κολακευτική και ευέλικτη γραμμή του. Το πράσινο είναι το απόλυτο χρώμα της σεζόν και το φοράνε με κάθε τρόπο οι πιο ενημερωμένες fashionistas.

Η ίδια, μάλιστα, το συνδύασε με platform πέδιλα, μία εξίσου μεγάλη τάση της σεζόν, σε καφέ απόχρωση. Ωστόσο, ξεχωρίζουμε το φόρεμα, καθώς είναι ένα από τα πιο διάσημα σχέδια της Zara, που βλέπουμε στο street style. Από τον καφέ έως το γραφείο, οι πιο ενημερωμένες γυναίκες του δίνουν την ψήφο εμπιστοσύνης τους και σίγουρα αξίζει τη δική σου. Το φόρεμα κοστίζει μόλις 39,95 ευρώ και θα γίνει άμεσα sold out μετά την εμφάνισή της Δανάης Μπάρκα, για αυτό και σου το βρήκαμε παρακάτω.

Μίντι αέρινο εμπριμέ φόρεμα, Zara