Follow us

5 καλοκαιρινά σύνολα Ελληνίδων celebrities που μπορείς να αντιγράψεις το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος

Η στιλιστική έμπνευση που χρειάζεσαι για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος.

athinao1konomakou Instargam @athinao1konomakou

Το πρώτο επίσημο τριήμερο του καλοκαιριού, δηλαδή εκείνο του Αγίου Πνεύματος έχει φτάσει και η μόνη μας έννοια είναι να ολοκληρώσουμε την to do λίστα με τις υποχρεώσεις και να ξεκινήσει η ξεκούραση. Είτε έχεις διοργανώσει κάποια εξόρμηση σε παραθαλάσσιο προορισμό είτε σκοπεύεις να μείνεις στην πόλη, σίγουρα αξίζει να δημιουργήσεις κομψά σύνολα που θα σε βάλουν αμέσως σε καλοκαιρινό mood.

Διαβάστε Επίσης

Πολύτιμη βοήθεια για το καλοκαιρινό στιλ σου είναι τα looks που έχουν ήδη δημιουργήσει οι Ελληνίδες celebrities. Η Κατερίνα Καινούργιου, η Δανάη Μπάρκα, η Σταματίνα Τσιμτσιλή, η Αθηνά Οικονομάκου και η Φαίη Σκορδά ανήκουν στην κατηγορία των γυναικών που μοιράζονται σε καθημερινή βάση τα looks που δημιουργούν στην καθημερινότητά τους, δίνοντας μας αρκετές ιδέες για combos.

Συγκεκριμένα, η Κατερίνα Καινούργιου προτείνει να συνδυάσεις το μαγιό σου με ένα εμπριμέ κιμονό, ενώ η Δανάη Μπάρκα αγαπά τα φορέματα από τη νέα συλλογή του Zara, τα οποία μπορείς να φορέσεις και εκτός παραλίας. Η Φαίη Σκορδά δημιούργησε ένα κομψό casual σύνολο συνδυάζοντας ένα λινό ψηλόμεσο σορτς με σατινέ πουκάμισο και σανδάλια, ενώ η Σταματίνα Τσιμστιλή φορά τζιν σορτς και floral τοπ σε ένα σύνολο που είναι ιδανικό για τις βόλτες στο νησί. Σε περίπτωση που θέλεις να ντυθείς κομψά σε βραδινή έξοδο, η Αθηνά Οικονομάκου προτείνει να φορέσεις ένα midi αέρινο φόρεμα σε μοτίβο με έντονα χρώματα, το οποίο θα σε κάνει να ξεχωρίσεις.

Κατερίνα Καινούργιου

Loading...

Αθηνά Οικονομάκου

Loading...

Δανάη Μπάρκα

Loading...

Σταματίνα Τσιμτσιλή

Loading...

Φαίη Σκορδά

Loading...

Διαβάστε Επίσης

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ