Follow us

Καλεσμένη σε γάμο | Η Υβόννη Μπόσνιακ με το φόρεμα που θα σε αναδείξει στην πιο καλοντυμένη

Η Υβόννη Μπόσνιακ φόρεσε το ιδανικό σχέδιο για τις επίσημες εμφανίσεις σου.

Καλεσμένη σε γάμο | Η Υβόννη Μπόσνιακ με το φόρεμα που θα σε αναδείξει στην πιο καλοντυμένη Instagram @yvonini

H Υβόννη Μπόσνιακ είναι μία γυναίκα που λατρεύει τη μόδα και ασχολείται με τη βιομηχανία της ως σχεδιάστρια. Το στιλ της, ωστόσο, είναι όσο ενδιαφέρον είναι και η δουλειά της. Η ίδια λατρεύει το μινιμαλιστικό look και έχει μία γκαρνταρόμπα γεμάτη staples σε ουδέτερες αποχρώσεις με μεγάλη στιλιστική ευελιξία. Μία σύντομη περιήγηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου δημοσιεύει τα αγαπημένα της looks, είναι αρκετή για να καταλάβεις πως η Υβόννη Μπόσνιακ ασπάζεται το motto ''less is more'' και το κάνει με τον πιο styish τρόπο. Σήμερα θα αντλήσουμε έμπνευση από την fashion expert, καθώς το τελευταίο της look αξίζει και τη δική σου προσοχή.

Η Υβόννη Μπόσνιακ σού δείχνει πως να ντυθείς σε μία επίσημη περίσταση

Η Υβόννη Μπόσνιακ δημοσίευσε ένα άλμπουμ από μία βραδινή έξοδό της και ανάμεσα στο fast food και τις επαγγελματικές πόζες του μοντέλου ξεχωρίσαμε το φόρεμά της. Η ίδια φωτογραφήθηκε φορώντας ένα ασημένιο backless σχέδιο, με λεπτές τιράντες, ίσια γραμμή και σατινέ όψη. Στο πίσω μέρος του, χαμηλά στην πλάτη, έφερε έναν ιδιαίτερο φιόγκο που ολοκλήρωσε μοναδικά το φόρεμα. Το εν λόγω ανήκει στη συλλογή της Ελληνίδας σχεδιάστριας Liana Camba και η Υβόννη Μπόσνιακ το συνδύασε με ψηλοτάκουνα με διαφάνεια (μεγάλη τάση και αυτή τη σεζόν) από το fashion brand Αquazzura.

Loading...

Αν το παρατηρήσεις θα σου θυμίσει μία πιο ανανεωμένη εκδοχή του slip φορέματος, του σχεδίου που επιλέγουν οι celebrities για τις εμφανίσεις τους κυρίως σε γάμους. Σου είχαμε αναφέρει πως οι καλεσμένοι στον διάσημο γάμο του Brooklyn Bechkam και της Nicola Peltz έδωσαν την ψήφο εμπιστοσύνης τους σε αυτό το φόρεμα (δες εδώ). Με λίγα λόγια αποτελεί την ιδανική πρόταση για εσένα που σκοπεύεις να δώσεις το παρών σε μία επίσημη εκδήλωση, όπως ένας γάμος. Είναι σίγουρο πως το μινιμαλιστικό 90s slip φόρεμα θα κερδίσει τις εντυπώσεις.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ