Tο φλοράλ μίντι φόρεμα είναι hot φέτος το καλοκαίρι | Δες πώς το φόρεσε η Δούκισσα Νομικού

Η παρουσιάστρια φόρεσε το πιο ονειρεμένο φλοράλ φόρεμα που έχουμε δει τελευταία.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Μέσα από μία μόλις φωτογραφία, η Δούκισσα Νομικού κατάφερε να συνδυάσει αριστοτεχνικά δύο από τα πιο hot trends του φετινού καλοκαιριού: Το μίντι φλοράλ φόρεμα με φουσκωτά μανίκια και τα λευκά mules.

Το ότι τα φλοράλ φορέματα αποτελούν μεγάλη τάση σχεδόν κάθε άνοιξη και καλοκαίρι τα τελευταία χρόνια δεν είναι κάτι νέο. Για την ακρίβεια, ένας από τους πολλούς λόγους που οι περισσότερες γυναίκες ανυπομονοούμε να "ανοίξει" ο καιρός είναι και για να βάλουμε τα αγαπημένα μας λουλουδάτα φουστάνια. Το φόρεμα της Δούκισσας ωστόσο είχε μια πολύ ενδιαφέρουσα τσαχπινιά. Για την ακρίβεια δύο, αφού το μίντι φόρεμά της είχε, εκτός από πολύ φουσκωτά μανίκια, κι ένα αρκετά μεγάλο σκίσιμο στο πόδι.

Πώς θα ντυθείς για να γίνεις νονά με έμπνευση από τη Δούκισσα Νομικού

Πιο αναλυτικά, το μήκος των μίντι φορεμάτων θέλει αρκετή προσοχή αφού μπορεί να καταλήξει να φανεί αρκετά συντηρητικό και μονότονο, ενώ αν δεν φορεθεί με τα κατάλληλα παπούτσια, ενδέχεται να μην κολακέψει τη σιλουέτα. Επομένως, το αρκετά ψηλό σκίσιμο στο συγκεκριμένο φόρεμα ήταν ένα έξυπνο twist που αποκάλυπτε τα ατελείωτα πόδια της παρουσιάστριας τόσο όσο, έτσι ώστε να είναι σέξι το φόρεμα μεν, καθόλου αποκαλυπτικό δε.

Όσο για τα μανίκια, τα puffy sleeves είναι μεγάλη τάση φέτος τόσο σε φορέματα όσο και σε tops, ενώ χαρίζουν μια ρομαντική νότα στο σύνολο. Εδώ μάλιστα έκανε τέλεια αντίθεση με το σέξι σκίσιμο στα πόδια και εξισορρόπησε τις καταστάσεις.

Τέλος, τα λευκά mules με το χοντρό τακούνι ανέδειξαν τη σιλουέτα του μοντέλου ενώ ταίριαξαν αρμονικά με το όλο στιλ, κάνοντάς μας να θέλουμε να αγοράσουμε όλο το look!

Δες το αποτέλεσμα: