Follow us

Ποια ψηλοτάκουνα παπούτσια ταιριάζουν με mini φούστες; Η Σταματίνα Τσιμτσιλή προτείνει το ιδανικό combo

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή φόρεσε τα καλοκαιρινά παπούτσια που αγαπούν όλες οι fashionistas.

Stamatina Tsimtsili Instagram @stam_tsimtsili

Μερικά clicks στα sites, ένα ξεφύλλισμα στα περιοδικά μόδας και μία βόλτα στα καταστήματα είναι αρκετά για να παρατηρήσεις και να ενημερωθείς για τις επικρατέστερες τάσεις της μόδας. Τα καλοκαιρινά trends σε προσκαλούν να προσθέσεις περισσότερο χρώμα και λάμψη στα σύνολά σου, να προτιμήσεις γραμμές ρούχων που αναδεικνύουν τη σιλουέτα αλλά και το sexiness σου. Γενικώς, μετά από δύο ιδιαίτερα χρόνια, το φετινό καλοκαίρι αξίζει να φορέσεις αποκλειστικά και μόνο ό,τι σου φτιάχνει τη διάθεση. Μία από αυτές τις τάσεις λοιπόν είναι και οι mini φούστες.

Διαβάστε Επίσης

Οίκοι μόδας όπως οι Miu Miu, Chanel, Dior, Missoni, Prada, Versace, Givenchy, Coperni, Balmain και Max Mara ανέδειξαν τις κοντές φούστες ως μία από τις κορυφαίες τάσεις για το φετινό καλοκαίρι. Ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρον όμως έχουν τα co-ords με mini φούστες και tops, τα οποία είναι ένας εύκολος τρόπος για να ντυθείς κομψά και προσεγμένα χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια. Αρκεί να ολοκληρώσεις το σύνολό σου με ένα ζευγάρι παπούτσια που ταιριάζουν με την εκάστοτε περίσταση.

Εάν σκοπεύεις να φορέσεις μία mini φούστα σε βραδινή έξοδο, σίγουρα αξίζει να ακολουθήσεις το παράδειγμα της Σταματίνας Τσιμτσιλή. Η παρουσιάστρια του Alpha, η οποία είναι αρκετά ενεργή στα social media και κυρίως στο Instagram δημοσίευσε στον προσωπικό λογαριασμό της ένα άκρως καλοκαιρινό σύνολο, στο οποίο φορά ένα co-ord σε λιλά απόχρωση. Η Σταματίνα Τσιμτσιλή ολοκλήρωσε την εμφάνισή της με ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα mules στην ίδια απόχρωση, δημιουργώντας έτσι ένα total lilac σύνολο που είναι ιδανικό για το καλοκαίρι.

Διαβάστε Επίσης

Το στιλιστικό tip που αξίζει να κρατήσεις από το εν λόγω look της Σταματίνας Τσιμτσιλή είναι πως εκτός από τα ψηλοτάκουνα πέδιλα, τα mules είναι μία πολύ κομψή εναλλακτική επιλογή, αφού είναι άκρως θηλυκά και sexy.

Το καλοκαιρινό look της Σταματίνας Τσιμτσιλή

Loading...

Get the Look

Mules Carrano Haralas

Mules Saint Laurent Kalogirou

Πέδιλα Zara

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ