Follow us

Τι πρέπει να προσέξεις στην αγορά των καλοκαιρινών παπουτσιών σου

Τα tips που θα προσθέσουν άνεση στο περπάτημα σου χωρίς να κάνουν εκπτώσεις στο στιλ σου.

Βρήκαμε το hack που θα κρατήσει τα πέδιλά σταθερά στα πόδια σου όλο το βράδυ Pixel Formula

Λίγο προτού ξεχυθείς στην αγορά για να κάνεις την καθιερωμένη ανανέωση της γκαρνταρόμπας για αυτή τη σεζόν, επίτρεψε μας να σου προσφέρουμε μερικά tips που θα σου λύσουν τα χέρια τη φετινή καλοκαιρινή περίοδο. Παρακάτω συγκεντρώσαμε 3 στιλιστικά tips για να μπορέσεις να επιλέξεις τα κατάλληλα παπούτσια αλλά και να χαρείς όσα έχεις ήδη στη συλλογή σου.

Φέτος βάζουμε τέλος στο άβολο περπάτημα | Τα βήματά σου θα έχουν στιλ και χάρη

Styling Tip No. 1

Όταν επιλέγεις καλοκαιρινά παπούτσια πρέπει να κρατάς στο πίσω μέρος του μυαλού σου πως το σώμα σου λόγω της ζέστης και των καιρικών συνθηκών του καλοκαιριού πρήζεται. Το ίδιο ισχύει και για τα πόδια σου. Οπότε καλό θα είναι να ανεβαίνεις μισό ή και ένα νούμερο παραπάνω, ώστε να είσαι πάντα άνετη. Αν δεν βρίσκεις την τέλεια διαφορά μεταξύ των νούμερων, μπορείς πάντα να προσθέσεις πατάκια για να το προσαρμόσεις τέλεια στις ανάγκες σου.

Loading...

Styling Tip No. 2

Και αφού αναφέραμε τα πατάκια, έχουμε τη λύση στο χρόνιο πρόβλημα της κούρασης και της δυσφορίας, που προκαλούν τα καλοκαιρινά ψηλοτάκουνα παπούτσια: Πατάκια σιλικόνης. Θα δώσουν την πιο αναπαυτική αίσθηση στο πάτημά σου και δεν θα χρειαστεί να υποφέρεις με τα αγαπημένα σου πέδιλα ή τις γόβες του γραφείου. Μπορείς μάλιστα να προσθέσεις σε κάθε παπούτσι, ακόμα και τα σανδάλια, που δεν είναι τόσο φιλικά με τα πόδια σου.

Loading...

Styling Tip No. 3

Τέλος, οι τάσεις πολλές φορές μπορεί να μην συνάδουν με τις δικές σου ανάγκες στην καθημερινότητά σου. Για αυτό και είναι σημαντικό να βρεις εκείνα τα υποδήματα που το κάνουν. Αν φοράς περισσότερο φλατ, μείνε μακριά από τα platform heels, και αν τα ψηλοτάκουνα δεν είναι η πιο άνετη λύση επένδυση σε εκείνα που φέρουν πιο χαμηλό και φαρδύ τακούνι, αλλά και σχέδια όπως clogs, slingbacks και mules που σου δίνουν με τον πιο αναπαυτικό τρόπο την ίδια αίσθηση.

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ