Follow us

Βρήκαμε τα strapless σουτιέν που θα κάνουν το καλοκαιρινό ντύσιμό σου πιο εύκολο

Τα strapless σουτιέν που θα σου προσφέρουν στήριξη και άνεση κάνοντας πιο κολακευτική κάθε σου εμφάνιση.

Βρήκαμε τα strapless σουτιέν που θα κάνουν το καλοκαιρινό ντύσιμό σου πιο εύκολο Splash/Ideal Images

Το καλοκαιρινό ντύσιμο είναι αρκετά πιο απαιτητικό όσον αφορά τα εσώρουχα και τα κομμάτια που χρησιμοποιούμε για στήριξη και κάλυψη. Οι γραμμές είναι πιο ανάλαφρες και δροσερές, ενώ τα cut outs ανανεώνουν κάθε κλασικό κομμάτι της καλοκαιρινής γκαρνταρόμπας. Αυτή την περίοδο τα see - through κάνουν την εμφάνισή τους αισθητή, ενώ οι off - shoulders, one - shoulder, strapless και halter λαιμόκοψες προσθέτουν μεγαλύτερες δυσκολίες στις ενδυματολογικές επιλογές μας. Σήμερα, λοιπόν, θα κάνουμε λόγο για ένα πολύ συγκεκριμένο κομμάτι, που παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο μεταξύ των εσωρούχων μας κατά τη διάρκεια των ζεστών μηνών. Ο λόγος για τα strapless σουτιέν.

Loading...

Τα strapless σουτιέν που θα σου προσφέρουν στήριξη και άνεση σε κάθε σου εμφάνιση

Το σουτιέν είναι το απαραίτητο εσώρουχο και χωρίς αυτό δεν κάνουμε βήμα. Ακόμα και με το πιο χαλαρό look θα το επιστρατεύσουμε. Παρ’ όλα αυτά, δεν επενδύουμε σε αυτό όσο θα έπρεπε και έτσι σε πολλές περιστάσεις δεν έχουμε τα κατάλληλα σχέδια. Ειδικά όσον αφορά το απαιτητικό ντύσιμό του καλοκαιριού χρειαζόμαστε ένα σουτιέν που να προσφέρει διακριτικά στήριξη και κάλυψη, χωρίς να ‘γλιστράει' πάνω στην επιδερμίδα.

Loading...

Έτσι ξεκινήσαμε την αναζήτηση των ιδανικών strapless σουτιέν που θα κάνουν το ντύσιμό σου σίγουρα πιο άνετο και κολακευτικό -βασικές επιδιώξεις του καλοκαιρινού στιλ μας. Να σε ενημερώσουμε πως το μυστικό είναι στην εφαρμογή του στην πλάτη: Το σουτιέν πρέπει να είναι απολύτως σταθερό μέσω του κατάλληλου υλικού. Επίσης, υπάρχει ένα trick με το οποίο καταλαβαίνεις αν έχει σωστή εφαρμογή: Δεν θα πρέπει να χωράει το μήκος παραπάνω από δύο δαχτύλων

Λαμβάνοντας όλα τα παραπάνω υπόψιν συγκεντρώσαμε παρακάτω τα σουτιέν που πληρούν όλες τις παραπάνω προϋποθέσεις και θα σου λύσουν τα χέρια αυτή τη σεζόν.

Συνέχισε να σκρολάρεις για να ανακαλύψεις το ιδανικό για εσένα.

Strapless σουτιέν, Yamamay

“Αόρατο” στράπλες σουτιέν με αφαιρούμενη ενίσχυση και χαμηλό ντεκολτέ, Luna Splendida

Σουτιέν strapless Monica από ύφασμα από Μικροΐνες Ultralight, Intimissimi

Σουτιέν strapless από μικροΐνες, με ελαφρώς ενισχυμένες cup και βαθύ ντεκολτέ σε σχήμα καρδιάς, Tezenis

ουτιέν με αφαιρούμενες τιράντες και χαμηλό ντεκολτέ, Triumph

Strapless σουτιέν για τέλεια στήριξη και σχήμα στο μπούστο, Ma Cherie

Σουτιέν με αφαιρούμενες τιράντες και ντεκολτέ 'U', Oysho

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ