Follow us

5 σοφιστικέ looks για τις ζεστές ημέρες του καλοκαιριού

Με αυτά τα stylish looks θα αντιμετωπίσεις τη ζέστη με κομψότητα και άνεση.

5 σοφιστικέ looks για τις ζεστές ημέρες του καλοκαιριού Splash/Ideal Images

Όλες έχουμε ανάγκη από ένα ''στιλιστικό'' χέρι βοηθείας, όταν η ζέστη γίνεται ανυπόφορη. Για αυτό και σήμερα συγκεντρώσαμε παρακάτω 5 διαφορετικά looks για το γραφείο αλλά και τις βόλτες σου, που θα σε βοηθήσουν να αντιμετωπίσεις τη ζέστη με πολύ στιλ.

Τα looks που θα σε βοηθήσουν, όταν το θερμόμετρο ''χτυπήσει'' κόκκινο

Για εσένα που δεν θα αποχωριστείς το tailored παντελόνι σου: α) Φρόντισε να έχει loose αέρινη γραμμή για να κινείσαι εύκολα αλλά και να αναπνέει το δέρμα β) βάλε στην άκρη τα πουκάμισα -και εμείς τα λατρεύουμε αλλά κάνει πολύ ζέστη- και δώσε μία ευκαιρία στα smart γιλέκα ως τοπ. Ποιος είπε ότι το office style δεν μπορεί να είναι δροσερό; Δες το παρακάτω look.

Loading...

Το σορτς δεν χρειάζεται να συνδεθεί με την πιο άχαρη εκδοχή του. Το παρακάτω look αποδεικνύει πως με τη σωστή γραμμή και την μονοχρωμία μπορείς να το φορέσεις οπουδήποτε χωρίς να κάνεις εκπτώσεις στο στιλ σου.

Loading...

Το ίδιο ισχύει και για τη μίνι φούστα. Το παρακάτω λινό σετ αποδεικνύει πως μπορείς να είσαι κομψή και να αποπνέεις αριστοκρατία φορώντας μίνι φούστα. Δώσε φέτος την ευκαιρία σε ένα παρόμοιο two - piece.

Loading...

Αν το dress code στο γραφείο δεν είναι φιλικό προς το μίνι μήκος τότε δοκίμασε το μάξι φόρεμα. Αέρινο, ευκολοφόρετο και άκρως θηλυκό, θα σου δώσει όσα αναζητάς στο καλοκαιρινό ντύσιμό σου.

Loading...

Τέλος, η γενιά της Gen Z που είναι ορκισμένη υπέρμαχος των crop tops, για να προσαρμοστούν ακόμα και στο office style, συνδύασε τα με tailored ψηλόμεσες παντελόνες, φούστες αλλά και σορτς. Έτσι θα φέρουν την ισορροπία στον casual χαρακτήρα αλλά και στις σιλουέτες του look.

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ