Follow us

Χριστίνα Μπόμπα | Δημιούργησε το πιο ωραίο (και άνετο) καλοκαιρινό look για νησί

Ο φακός την απαθανάτισε σε βραδινή έξοδο στα σοκάκια της Μυκόνου.

Χριστίνα Μπόμπα Instagram

Στη Μύκονο βρίσκονται τις τελευταίες μέρες η Χριστίνα Μπόμπα με τον Σάκη Τανιμανίδη και τις δίδυμες κόρες τους, κάνοντας τις πρώτες οικογενειακές, καλοκαιρινές διακοπές τους σε νησί. Μαζί τους βρίσκεται και η μητέρα του Σάκη, η οποία προσφέρει την πολύτιμη βοήθειά της στη φροντίδα των παιδιών, εξοικονομώντας λίγο χρόνο για το ζευγάρι ώστε να κάνει τις βόλτες του.

Έτσι, ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε τη Χριστίνα Μπόμπα και τον Σάκη Τανιμανίδη σε βραδινή έξοδο στη χώρα του νησιού παρέα με τους κουμπάρους τους, Μαρίνα Βερνίκου και Μίλτο Καμπουρίδη. Για την περίσταση, η νεαρή μανούλα είχε κάνει την πιο σοφή επιλογή στα ρούχα, δεδομένης και της πιο χαμηλής θερμοκρασίας που επικρατούσε σε ολόκληρη τη χώρα το τριήμερο, εξαιτίας της κακοκαιρίας Genesis.

Έτσι, διάλεξε να φορέσει ένα λευκό αέρινο μίνι φόρεμα με μικρά κουμπιά στο μπροστινό μέρος και μακριά μανίκια, ιδανικά για τη βραδινή ψύχρα, το οποίο συνδύασε με ψηλές λευκές εσπαντρίγιες με δέσιμο στον αστράγαλο. Μαζί κρατούσε και ένα τζιν casual μπουφάν που ταίριαξε τέλεια με το όλο στιλ ενώ η ροζ χιαστί τσάντα έδινε μια ρομαντική νότα στο look.

Με λίγα λόγια, πρόκειται για τον ιδανικό συνδυασμό αν ψάχνεις κάτι στιλάτο και ταυτόχρονα θηλυκό αλλά άνετο για τις βραδινές βόλτες στο νησί.

Δες το look:

Χριστίνα Μπόμπα | Δημιούργησε το πιο ωραίο (και άνετο) καλοκαιρινό look για νησί
χριστίνα μπόμπα
χριστίνα μπόμπα

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ