Follow us

Όλες θέλουν να ντυθούν σαν την Matilda Djerf | Τα καλοκαιρινά looks της που πρέπει να αναδημιουργήσεις

Η Matilda Djerf έχει το στιλ που θες σίγουρα να κλέψεις αυτό το καλοκαίρι.

Όλες θέλουν να ντυθούν σαν την Matilda Djerf | Τα καλοκαιρινά looks της που πρέπει να αναδημιουργήσεις Instagram @matildadjerf

Πριν καιρό, όταν καταγράφαμε τις τάσεις για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι '22, είχαμε κάνει λόγο για μία από τις πιο επιδραστικές influencers στο χώρο της μόδας, την Matilda Djerf. Οι fashion lovers την έχουν αναγάγει στην πραγματική trendforecaster και παρακολουθούν συνέχεια κάθε της ανάρτηση, αφού πάντα κρύβει ένα micro trend ή τον στιλιστικό συνδυασμό με ρούχα που έχεις και εσύ στην γκαρνταρόμπα σου αλλά δεν σκέφτηκες ποτέ να τα αναμείξεις. Είναι μία από τις πιο ενδιαφέρουσες fashionistas και μας προσφέρει πάντα στιλιστική έμπνευση για τις επόμενες εμφανίσεις μας. Για αυτό και σήμερα θα κάνουμε λόγο για τα καλοκαιρινά looks της, που αξίζει να αναδημιουργήσεις και εσύ.

Η Matilda Djerf είναι η fashionista με το πιο updated στιλ που θέλουμε να ''κλέψουμε''

Το στιλ της, για το οποίο εξυμνείται καθημερινώς, συνδυάζει τη μινιμαλιστική αισθητική και το ευρηματικό layering των Σκανδιναβών. Παράλληλα φέρει πολλά στοιχεία του σύγχρονου και πολύχρωμου L.A It Girl. Με λίγα λόγια στις εμφανίσεις της θα βρεις σίγουρα κάτι, που να ανταποκρίνεται στις δικές σου στιλιστικές απαιτήσεις. Μάλιστα, το πάθος της για τη μόδα την οδήγησε στη δημιουργία του δικού της fashion brand, Djerf Avenue, όπου θα βρεις πολλά από τα staples της συλλογής της.

Το στιλ της έχει τέτοια επίδραση που γίνεται trend στο Tik Tok με τις fashion lovers να προσπαθούν να αναδημιουργήσουν τα looks της.

Παρακάτω, λοιπόν, συγκεντρώσαμε εκείνα τα outfits που αποτελούν τάση και αξίζει να αναδημιουργήσεις και εσύ.

-Το φλοράλ φόρεμα είναι μία στιλιστική ανάγκη.

Loading...

-Τα two - pieces σε hot απόχρωση θα δώσουν τέλος στο ''δεν έχω τι να φορέσω''.

Loading...

-Η ψάθινη τσάντα είναι must φέτος, όπως και το LBD αλλά και τα slingbacks.

Loading...

-Τα cargo pants αξίζουν μία θέση στην γκαρνταρόμπα σου.

Loading...

-Ο κορσές είναι το τοπ που χρειάζεσαι φέτος.

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ