Follow us

Αυτό είναι το άκρως κολακευτικό παντελόνι που αγαπούν οι Γαλλίδες | Πώς το φόρεσε η Ελένη Μενεγάκη

Η Ελένη Μενεγάκη ακολούθησε το αγαπημένο styling tip των Γαλλίδων fashionistas.

eleni menegaki Instagram @elenimenegaki

Ένας από τους λόγους που οι γυναίκες αγαπούν την Ελένη Μενεγάκη είναι το στιλ της. Όχι, η παρουσιάστρια δεν ακολουθεί πιστά τις τάσεις της μόδας, αλλά φορά αποκλειστικά και μόνο ό,τι την κάνει να νιώθει ο εαυτός της και της φτιάχνει τη διάθεση. Έχει μάλιστα ιδιαίτερη αδυναμία στα κομμάτια που αναδεικνύουν τη γυναικεία σιλουέτα με τον πιο κολακευτικό τρόπο.

Σε μία πρόσφατη εμφάνισή της στην εκπομπή που παρουσιάζει στο Mega, η Ελένη Μενεγάκη ακολούθησε το παράδειγμα των Γαλλίδων fashionistas και φόρεσε το παντελόνι που δεν λείπει ποτέ από τη συλλογή τους. Ο λόγος για το ψηλόμεσο παντελόνι σε loose γραμμή, που τονίζει τη μέση και τις καμπύλες του σώματος, ενώ αναδεικνύει όλους τους σωματότυπους. Η παρουσιάστρια βέβαια προσάρμοσε αυτή τη γραμμή παντελονιού στο προσωπικό στιλ της, φορώντας ένα σε έντονη ροζ απόχρωση. Το συνδύασε μάλιστα με lingerie top σε εξίσου hot pink απόχρωση, μπεζ ζώνη και χρυσά κοσμήματα.

Styling Tip

Μία ψηλόμεση παντελόνα είναι άκρως απαραίτητη για την περίοδο του καλοκαιριού αφού μπορείς να τη φορέσεις τόσο στην πόλη όσο και στο νησί. Είναι ιδανική μάλιστα για τα looks του γραφείο, ενώ μπορείς να τη συνδυάσεις τόσο με flat όσο και με ψηλοτάκουνα παπούτσια. Όσον αφορά στα looks των διακοπών, σου προτείνουμε να τη φορέσεις με τα ολόσωμα μαγιό σου ως τοπ και να δημιουργήσεις τα πιο cool σύνολα του καλοκαιριού.

Το summer look της Ελένης Μενεγάκη

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ