Follow us

Η Ελιάνα Χρυσικοπούλου φόρεσε το αγαπημένο top των fashionistas με τον πιο cool τρόπο

Σε light green απόχρωση, το Zara corset top της είναι η τελευταία τάση της μόδας.

MissBloom TEAM
Ελιάνα Χρυσικοπούλου NDP

Η Ελιάνα Χρυσικοπούλου είναι μια από τις πιο καλοντυμένες Ελληνίδες και το αποδεικνύει έμπρακτα σε κάθε της εμφάνιση, on & off camera. Πολύ συχνά αποτελεί μεγάλη έμπνευση με τα ρούχα που επιλέγει να φορέσει, δημιουργώντας πολύ ενδιαφέροντες συνδυσμούς που είναι πάντα to the point.

Η Ελιάνα Χρυσικοπούλου φόρεσε τα αγαπημένα sneakers της Meghan Markle

Όπως έκανε και σήμερα, με το corset top που επέλεξε να φορέσει στην πιο φωτεινή απόχρωση του καλοκαιριού. Τα corset tops είναι μεγάλη τάση φέτος, με όλες τις fashionistas και τα it girls να τα φοράνε συνεχώς, πρωί - μεσημέρι - βράδυ με κάθε δυνατό συνδυασμό. Είναι όσο θηλυκά και αποκαλυπτικά πρέπει, ενώ αναδεικνύουν τη σιλουέτα και δίνουν πολύ στιλ, ειδικά αν συνδυαστούν σωστά.

Η Ελιάνα Χρυσικοπούλου το συνδύασε με ένα φαρδύ γαλάζιο τζιν ώστε να εξισορροπήσει τη στενή φόρμα του τοπ αλλά και να δώσει ένα πιο χαλαρό vibe στο look, που ήταν ό, τι πρέπει για καθημερινή, casual εμφάνιση. Το light green-lime χρώμα του φώτιζε ακόμα περισσότερο τη σταρένια επιδερμίδα και τα καστανά μαλλιά της, ενώ μας έβαλε σε φουλ καλοκαιρινό mood.

Δες το look

Loading...

Και τα δύο κομμάτια ήταν Zara ενώ η παρουσιάστρια ολοκλήρωσε το ντύσιμο με διακριτικά κοσμήματα και ελαφρύ μακιγιάζ.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ