Follow us

Είσαι καλεσμένη σε βάφτιση; Η Αμαλία Κωστοπούλου δημιούργησε το πιο σύγχρονο look για εσένα που είσαι 20something

Η Αμαλία Κωστοπούλου αποδεικνύει πως μπορείς να είσαι κομψή σε κάθε περίσταση χωρίς να κάνεις εκπτώσεις στο στιλ σου.

Αμαλία Κωστοπούλου NDP Photo Agency

Εκτός από τις βουτιές στη θάλασσα, τις βόλτες στα σοκάκια των νησιών και τα δροσερά cocktains, το καλοκαίρι είναι πλούσιο από επίσημα καλέσματα σε μυστήρια όπως ο γάμος και η βάφτιση. Από την πρώτη στιγμή που κάποιο προσκλητήριο φτάσει στα χέρια μας μέχρι την ημέρα του μυστηρίου, όλες οι fashionistas αναρωτιόμαστε ποια είναι η καλύτερη στιλιστική επιλογή που μπορούμε να κάνουμε. Ειδικά, εάν είσαι 20something είναι αρκετά μεγάλη πρόκληση να φορέσεις κάτι που να ταιριάζει στο στιλ σου αλλά και την ηλικία σου. Πρόσφατα όμως, η Αμαλία Κωστοπούλου με μία ανάρτηση της στο Instagram προσφέρει σε όλες μας τη στιλιστική έμπνευση που χρειαζόμαστε.

Η Αμαλία Κωστοπούλου που ξεχωρίζει με το στιλ και την αισθητική της δημιούργησε μία chic εμφάνιση, φορώντας ένα midi φόρεμα με σκίσιμο στο πόδι, το οποίο είναι σε ένα πολύ ιδιαίτερο floral μοτίβο στις αποχρώσεις του λευκού και του γαλάζιου. Συμπλήρωσε την εμφάνισή της με μία mini Lady D τσάντα του οίκου Dior με λεπτομέρειες από denim.

Εάν λοιπόν θέλεις να δημιουργήσεις μία προσεγμένη επίσημη εμφάνιση χωρίς όμως να χάσεις τη φρεσκάδα σου, προτείνουμε να ακολουθήσεις το παράδειγμα της Αμαλίας Κωστοπούλου και να επιλέξεις ένα floral φόρεμα. Το συγκεκριμένο μοτίβο μάλιστα είναι αρκετά αριστοκρατικό και chic.

Το καλοκαιρινό look της Αμαλίας Κωστοπούλου

Είσαι καλεσμένη σε βάφτιση; Η Αμαλία Κωστοπούλου δημιούργησε το πιο σύγχρονο look για εσένα που είσαι 20something

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ