Follow us

Θες να ξεχωρίσεις με τα beach looks σου | Ακολούθησε το παράδειγμα των Παριζιάνων

Τα tips για να φέρεις το παριζιάνικο στιλ στις φετινές εμφανίσεις σου στην παραλία.

Θες να ξεχωρίσεις με τα beach looks σου | Ακολούθησε το παράδειγμα των Παριζιάνων iStock

Είμαστε σίγουρες, πως δεν είμαστε οι μόνες που αντιμετωπίζουμε διλήμματα όσον αφορά το styling της παραλίας. Από τη μία επιθυμούμε να είμαστε κομψές ακόμα και με μαγιό προσθέτοντας μικρές διακριτικές πινελιές στιλ. Από την άλλη θέλουμε να φαίνεται ανεπιτήδευτο το look μας. Η ισορροπία μεταξύ των δύο όσον αφορά την πραγματικά casual περίσταση της παραλίας είναι αρκετά δύσκολη. Για αυτό και απευθυνθήκαμε στις masters του ανεπιτήδευτα κομψού στιλ, τις Παριζιάνες.

Τα στιλιστικά tips των Παριζιάνων για να ξεχωρίσεις με τα beach looks σου

Έχουμε κάνει λόγο για το στιλ των Παριζιάνων αμέτρητες φορές. Έχουμε αναλύσει σχεδόν κάθε του πτυχή, ενώ έχουμε κάνει ''φύλλο και φτερό'' τις γκαρνταρόμπες τους για να εντοπίσουμε κάθε ενδιαφέρον styling combo και staple τους. Ποτέ, όμως, δεν είχαμε ασχοληθεί με το beach look. Θα έπρεπε να το είχαμε κάνει αφού και οι εμφανίσεις τους από την παραλία έχουν να προσφέρουν πολλούς στιλιστικούς πόντους στα δικά μας beach looks.

Αναλύοντας τα πρόσφατα looks τους στην παραλία καταλήξαμε πως όλες τους στηρίζονται στα παρακάτω αξεσουάρ για να αναβαθμίσουν τις απλές καλοκαιρινές εμφανίσεις τους με μαγιό.

Bucket καπέλα | Είναι η τάση που αναδείχθηκε σε staple και χρειάζεσαι σίγουρα στα beach looks σου.

Loading...

Πολυτελείς oversized ψάθινες τσάντες ώμου | Δώσε προσοχή στην επιλογή της, καθώς όσο πιο καλοφτιαγμένη είναι τόσο πιο stylish θα δείχνει.

Loading...

Λευκό λινό πουκάμισο | Φέτος θα το φορέσεις και στην παραλία.

Loading...

Statement γυαλιά ηλίου | Δώσε χρώμα και ένταση στο look σου επιλέγοντας έναν ενδιαφέροντα σκελετό για την προστασία των ματιών σου.

Loading...

Καρό μαγιό | Το καρό ολόσωμο και μπικίνι μαγιό είναι απαραίτητο.

Loading...

Φουλάρια | Το ίδιο ισχύει και για ένα εμπριμέ φουλάρι τυλιγμένο γύρω από το λαιμό σου ή φορεμένο στα μαλλιά τιθασεύοντας τα.

Loading...

Μίνιμαλ κοσμήματα | Μείνε μακριά από τα πολλά και επέλεξε λίγα, εκείνα που αναδεικνύουν και την μαυρισμένη επιδερμίδα σου.

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ