Follow us

Στην γκαρνταρόμπα της Μαρίας Μπεκατώρου | Βρήκαμε το outfit που δεν θα σταματάς να φοράς στο γραφείο

Το staple του καθημερινού ντυσίματος που αδίκως παραμελούμε.

Τα blazers της Μαρίας Μπεκατώρου που θα θες να αποκτήσεις αυτή την άνοιξη NDP

Τον τελευταίο καιρό χρειαζόμαστε λίγη περισσότερη έμπνευση όσον αφορά τη δημιουργία των καθημερινών συνόλων λόγω των υψηλών θερμοκρασιών της εποχής. Το πρωί ξοδεύουμε περισσότερο χρόνο από ότι έχουμε για να βρούμε τα κατάλληλα ρούχα, εκείνα που ισορροπούν μεταξύ των αναγκών μας για δροσιά και κομψότητα. Ωστόσο, η εμφάνιση της Μαρίας Μπεκατώρου με ένα staple του καθημερινού ντυσίματος μας έλυσε τα χέρια. Πρόκειται για ένα κομμάτι ''ήρωα'', που δεν λείπει από καμία γκαρνταρόμπα. Ο λόγος για την ολόσωμη φόρμα.

Το εν λόγω ρούχο θα σου λύσει τα χέρια αυτή την περίοδο και θα σου εξασφαλίσει την άνεση χωρίς να κάνεις εκπτώσεις στο στιλ σου. Είναι ένα one-piece κομμάτι που δεν χρειάζεται άλλα ρούχα πέρα από τα αξεσουάρ, για να ολοκληρωθεί η εμφάνισή σου. Η ολόσωμη φόρμα είναι αρκετά κολακευτική στο γυναικείο σώμα αναδεικνύοντας τη μέση και τα πόδια με έναν διακριτικό τρόπο. Επίσης, φέρει μεγάλη στιλιστική ευελιξία και μπορεί να αξιοποιηθεί με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους στο καθημερινό styling. Για αυτό και τη λατρεύουν τόσο οι fashion experts αλλά και οι Ελληνίδες celebrities.

Η Μαρία Μπεκατώρου επέλεξε μία ολόσωμη φόρμα με safari αισθητική. Έχει έντονη μέση και ζώνη, που την αναδεικνύει, άνετη εφαρμογή, που επιτρέπει την κίνηση προσφέροντας και δροσιά. Η ίδια, μάλιστα, την άφησε ξεκούμπωτη συνδυάζοντας την με ένα λευκό τοπ. Αυτό που έκλεψε την παράσταση ήταν τα λεοπάρ πέδιλα από τη νέα συλλογή του Tsakiris Mallas.

Loading...

Shop the trend | Οι ολόσωμες φόρμες που αξίζουν μία θέση στην γκαρνταρόμπα σου

Βλέποντας το look της Μαρίας Μπεκατώρου αναζητήσαμε αμέσως τις πιο ανανεωμένες και άκρως καλοκαιρινές εκδοχές των ολόσωμων φορμών. Έτσι, δημιουργήσαμε τον απόλυτο shopping guide με εκείνες, που θα κάνουν το καθημερινό ντύσιμο πιο εύκολο και πάνω από όλα πιο stylish. Συνέχισε να σκρολάρεις για να ανακαλύψεις την ιδανική ολόσωμη φόρμα για εσένα.

Αμάνικη ολόσωμη φόρμα με halter λαιμόκοψη και λάστιχο στη μέση, Pink Woman

Ολόσωμη φόρμα με λαιμόκοψη ''V'', H&M

Ολόσωμη κρυαζέ φόρμα με ζώνη, Zara

Ολόσωμη φόρμα με τιράντες, Helmi

Μακριά ολόσωμη φόρμα με λαιμόκοψη halter και χαμηλή την πλάτη, Pull & Bear

Ολόσωμη φόρμα με λαιμόκοψη ''V', Stradivarius

Σατινέ ολόσωμη φόρμα με τιράντες, BSB

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ