Follow us

Ανάποδο μπικίνι | Η Χριστίνα Μπόμπα φόρεσε τη μεγαλύτερη τάση στα μαγιό

To Calzedonia μαγιό που αξίζει μία θέση στο beach look σου.

χριστίνα μπόμπα NDP

Τα μαγιό είναι ο πρωταγωνιστής της καλοκαιρινής γκαρνταρόμπας και όσα σχέδια και αν έχουμε στην γκαρνταρόμπα μας πάντα υπάρχει χώρος για ένα ακόμη ή για πολλά ακόμη. Μην ξεχνάς πως με το κατάλληλο σχέδιο μπορείς να αναδείξεις το σώμα σου όπως επίσης και το στιλ σου. Πριν λίγο καιρό είχαμε κάνει λόγο για την διαχρονική αξία ενός μαύρου ολόσωμου μαγιό, ενώ δεν παραλείψαμε να αναφερθούμε και στη μεγαλύτερη τάση της σεζόν. Σε αυτή θα εστιάσουμε σήμερα, αφού ήδη την έχουν φορέσει οι Ελληνίδες celebrities με την Χριστίνα Μπόμπα να είναι η πιο πρόσφατη.

Το ανάποδο μπικίνι κερδίζει την ψήφο εμπιστοσύνης φέτος το καλοκαίρι

Ο λόγος για το ανάποδο μπικίνι, μία από τις πιο μεγάλες τάσεις στο beachwear, που ωστόσο δεν είναι νέα. Πρόκειται για ένα σχέδιο που έκανε την εμφάνισή σου αισθητή ήδη από πέρσι με τα beach looks των Kourtney Kardashian, Kylie Jenner, Kendall Jenner και Hailey Bieber να το αναγάγουν στο must have μαγιό. Μετά τις δικές τους εμφανίσεις οι fashionistas ανά τον κόσμο άρχιζαν να το φωτογραφίζουν στα δικά τους beach looks. Το ενδιαφέρον με αυτό το σχέδιο είναι το γεγονός, πως προσφέρει ευελιξία στο δέσιμό του και έτσι μπορείς να τα προσαρμόσεις στις δικές σου ανάγκες και προτιμήσεις. Για αυτό και επιστρέφει και φέτος πιο δυναμικά από ποτέ στο beachwear.

Το ιδανικό ανάποδο μπικίνι το φόρεσε μία Ελληνίδα celebrity, η οποία αποδεικνύει πως και φέτος θα φορέσουμε το εν λόγω μαγιό. Η Χριστίνα Μπόμπα πόζαρε στο φωτογραφικό φακό και δημοσίευσε τις παρακάτω φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου θα δεις τη δική της εκδοχή στο trend.

Η ίδια επέλεξε ένα σχέδιο του ιταλικού fashion brand Calzedonia σε εμπριμέ πολύχρωμο print. Μάλιστα και το κάτω μέρος του μαγιό της φέρει ρυθμιζόμενες τιράντες και έτσι προσφέρει μεγαλύτερη άνεση για να προσαρμοστεί στις ανάγκες του εκάστοτε σωματοτύπου.

Loading...

Shop the look

Σλιπ μπικίνι με λεπτά ρυθμιζόμενα κορδόνια που δένουν στα πλάγια για εξατομικευμένη εφαρμογή, Calzedonia

Εμπριμέ ανάποδο μπικίνι, Calzedonia

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ