Follow us

Το ιδανικό τζιν σορτς το βρήκαμε στη Marks & Spencer | Το φοράει και η Δανάη Μπάρκα

Το σύνολό της Δανάης Μπάρκα είναι το ιδανικό για τον καύσωνα.

Δανάη Μπάρκα

Η Δανάη Μπάρκα πάντα μας απασχολεί με τις στιλιστικές της επιλογές, αφού δοκιμάζει νέους στιλιστικούς συνδυασμούς και γράφει από την αρχή το dress code για τις plus size γυναίκες. Πάντα επισκεπτόμαστε την γκαρνταρόμπα της -έστω και διαδικτυακά- για να πάρουμε την απαραίτητη στιλιστική έμπνευση και κατά τη διάρκεια του καύσωνα την έχουμε ακόμα πιο πολύ ανάγκη. Αυτή τη φορά τη βρήκαμε όλα τα απαραίτητα κομμάτια για το go to καλοκαιρινό σύνολο σε ένα πρόσφατο της look. Με αυτό θα διατηρήσεις στο αμείωτο το στιλ σου, ενώ τα κομμάτια είναι άκρως ευέλικτα και θεωρούνται staple της καλοκαιρινής γκαρνταρόμπας. Plus, όλα έχουν προσιτή τιμή και θα τα βρεις στη νέα συλλογή της Marks & Spencer, το brand που εμπιστεύεται για τα outfits της η Δανάη Μπάρκα.

Loading...

Το look της Δανάης Μπάρκα από τη Marks Spencer που αξίζει να αποκτήσεις και εσύ φέτος το καλοκαίρι

Η Δανάη Μπάρκα δημοσίευσε την παρακάτω φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και δεν πέρασε απαρατήρητο από το στιλιστικό ραντάρ μας. Όπως θα δεις, η αγαπημένη παρουσιάστρια φόρεσε το ιδανικό τζιν σορτς για αυτή την εποχή, που κολακεύει κάθε γυναίκα. Δεν είναι πολύ κοντό, ούτε όμως και πολύ μακρύ, έχει το ιδανικό μήκος για τα καθημερινά σου looks. Ακόμα φέρει άνετη γραμμή και θα σε κρατήσει δροσερή όλη τη σεζόν.

Loading...

Η Δανάη Μπάρκα το συνδύασε με ένα απλό λευκό τοπ, το οποίο μπορείς να συνδυάσεις με κάθε άλλο κομμάτι της γκαρνταρόμπας σου. Είναι ευέλικτο και stylish και θα σου λύσει τα χέρια στο καθημερινό ντύσιμο. Για να ολοκληρώσει το look της η ίδια πρόσθεσε ένα λινό πουκάμισο. Σου έχουμε αναφέρει και στο παρελθόν την αξία ενός λινού πουκαμίσου. Πρόκειται για το fashion item, που δεν λείπει από καμία κομψή γκαρνταρόμπα, ενώ φέτος οι fashionistas το φορούν από την παραλία έως τις βραδινές εξόδους τους (δες εδώ κομψούς τρόπους για να ανανεώσεις τον κλασικό χαρακτήρα του λινού πουκαμίσου).

Shop the look

Εφαρμοστό αμάνικο τοπ με ριμπ ύφανση και τετράγωνη λαιμόκοψη, Marks & Spencer

Oversized πουκάμισο από 100% λινό, Marks & Spencer

Τζιν σορτς, Marks & Spencer

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ