Follow us

Η Υβόννη Μπόσνιακ σου δείχνει έναν stylish τρόπο να φορέσεις το λευκό παντελόνι

Το look της Υβόννης Μπόσνιακ θα σου δώσει το απαραίτητο styling inspo.

Υβόννη Μπόσνιακ Instagram

Η Υβόννη Μπόσνιακ έδωσε για άλλη μία φορά το απαραίτητο styling ispo, καθώς φόρεσε ένα staple της καλοκαιρινής γκαρνταρόμπας με έναν ενδιαφέροντα συνδυασμό. Άλλωστε, η ίδια γνωρίζει αρκετά όσον αφορά το styling καθώς ασχολείται με το χώρο της μόδας και η πρόσφατη εμφάνισή της έχει να μας δώσει πολλά.

Πώς θα φορέσεις το λευκό παντελόνι σύμφωνα με την Υβόννη Μπόσνιακ

Η Υβόννη Μπόσνιακ είναι μία μινιμαλίστρια που λατρεύει τις ουδέτερες αποχρώσεις, τις καθαρές γραμμές και τις άνετες σιλουέτες. Ακόμα και για τα βραδινά της looks επιλέγει αυτή τη μινιμαλιστική προσέγγιση. Σου είχαμε μιλήσει και για το επίσημο look της που χαρίζει έμπνευση για εσένα που σκοπεύεις είτε να παρευρεθείς σε κάποιο γάμο είτε σε κάποια εκδήλωση (θα το βρεις εδώ). Σήμερα, λοιπόν, θα κάνουμε λόγο για ένα άλλο σύνολο, το οποίο ισορροπεί μεταξύ του casual chic και δίνει στιλιστική έμπνευση για τα καλοκαιρινά looks με πρωταγωνιστή το λευκό παντελόνι.

Το εν λόγω κομμάτι δεν επιλέγεται τόσο συχνά καθώς το λευκό χρώμα είναι αρκετά πιο εύκολο να λερωθεί, ενώ αρκετές νιώθουν ''εκτεθειμένες'' φορώντας το. Ωστόσο, αποτελεί ένα άκρως κολακευτικό παντελόνι, που προσφέρει ακόμα μεγαλύτερη στιλιστική ευελιξία ώστε να φορεθεί τόσο με ένα casual look όσο και με ένα πιο fancy. Οι fashionistas ανά τον κόσμο έχουν καταρρίψει όλους τους μύθους γύρω από το λευκό και ακόμα πιο συγκεκριμένα από το λευκό παντελόνι. Η Υβόννη Μπόσνιακ το επέλεξε για μία συναυλία του σύζυγού της, Αντώνη Ρέμου, στο θέατρο Άλσος.

Πώς το φόρεσε; Η ίδια δημιούργησε έναν ενδιαφέροντα χρωματικό συνδυασμό με μαύρα κομμάτια, δίνοντας περισσότερη ένταση στο look. Το μαύρο crop top ξεχώρισε, καθώς όπως και η Μαρία Μπεκατώρου σε τηλεοπτική εμφάνισή της, έτσι και αυτή αποδεικνύουν πως το τοπ του καλοκαιριού δεν έχει ηλικία και μπορεί να φορεθεί από όποια γυναίκα το επιλέξει. Η Υβόννη Μπόσνιακ ολοκλήρωσε το look της με ένα cropped ντένιμ τζάκετ.

Η Υβόννη Μπόσνιακ σου δείχνει έναν stylish τρόπο να φορέσεις το λευκό παντελόνι

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ