Follow us

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή και η Τόνια Σωτηροπούλου φόρεσαν το ίδιο top | Είναι ιδανικό για τις βραδινές εξόδους του καλοκαιριού

Το top που επέλεξε η Σταματίνα Τσιμτσιλή και η Τόνια Σωτηροποπούλου ταιριάζει τέλεια με σορτς και φούστες.

Σταματίνα Τσιμτσιλή, Τόνια Σωτηροπούλου NDP Photo Agency

Μία από τις τακτικές που ακολουθούν οι γυναίκες που ξεχωρίζουν για το στιλ και την αισθητική τους είναι να εμπλουτίζουν τη γκαρνταρόμπα τους με κομμάτια που μπορούν να προσαρμοστούν σε διάφορες περιστάσεις και συνδυάζονται με πολλά items. Ένα από αυτά είναι τα tops, cropped ή tank, οι μπλούζες με puff sleeves, αλλά και τα bodysuits, τα οποία μπορείς να φορέσεις από το πρωί μέχρι το βράδυ με διάφορα bottoms. Ακριβώς αυτή την τακτική ακολούθησαν η Σταματίνα Τσιμτσιλή και η Τόνια Σωτηροπούλου, οι οποίες πρόσθεσαν στη συλλογή τους ένα top που είναι ιδανικό για το καλοκαίρι.

Διαβάστε Επίσης

Συγκεκριμένα η Σταματίνα Τσιμτσιλή και η Τόνια Σωτηροπούλου έχουν φορέσει το ίδιο bodysuit από το ελληνικό brand, The C Edition, το οποίο είναι στις αποχρώσεις του μπλε και πράσινου. Η Σταματίνα Τσιμτσιλή το συνδύασε με ένα ψηλόμεσο λευκό παντελόνι σε flare γραμμή, ενώ η Τόνια Σωτηροπούλου με ένα skinny τζιν παντελόνι.

Διαβάστε Επίσης

Ένας βασικός λόγος για να προσθέσεις στη συλλογή σου bodysuits όπως αυτό που φόρεσαν οι δύο Ελληνίδες celebrities είναι επειδή ταιριάζουν τέλεια με τα καλοκαιρινά σορτς και φούστες, ενώ είναι ένας κομψός και άνετος στιλιστικός συνδυασμός που θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη στις καλοκαιρινές εξόδους.

Το look της Σταματίνας Τσιμστιλή

Loading...

Το look της Τόνιας Σωτηροπούλου

Loading...

MAREA bodysuit The C Edition

Ψηλόμεσο τζιν Tommy Hilfiger

Τζιν παντελόνι culotte ψηλόμεσο Mango

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ