Follow us

Ετοιμάζεσαι για ταξίδι; Τα stylish backpacks που χρειάζεσαι στο travel look σου

Ο απόλυτος shopping guide στα πιο stylish backpacks για το ταξίδι και την πόλη.

Ετοιμάζεσαι για ταξίδι; Τα stylish backpacks που χρειάζεσαι στο travel look σου Pixel Formula

Ήδη οι πρώτες εκδρομές έχουν γίνει ή πρόκειται να ξεκινήσουν τα επόμενα 24ωρα και αυτό σημαίνει πως βρίσκεσαι σε #TravelMood. Η γκαρνταρόμπα σου αυτή τη στιγμή θα θυμίζει βομβαρδισμένο τοπίο αναζητώντας τα ιδανικά looks, ρούχα και αξεσουάρ, που θα σε συνοδεύσουν στις φετινές καλοκαιρινές διακοπές. Σήμερα, λοιπόν, θα κάνουμε λόγο για ένα πολύ σημαντικό αξεσουάρ που χρειάζεσαι σίγουρα στο ταξίδι σου. Ο λόγος για το backpack, το σακίδιο πλάτης που θα σου λύσει τα χέρια στο αεροπλάνο, το roadtrip, το τρένο και το πλοίο.

Loading...

Γιατί χρειάζεσαι ένα backpack;

Μέσα από τα λάθη μας μαθαίνουμε, λέει ο σοφός λαός και δεν έχει άδικο. Πόσες φορές ετοιμάσαμε τις βαλίτσες, τα ρούχα για το ταξίδι και δυσκολευτήκαμε να βρούμε μία τσάντα που να είναι άνετη και να χωράει τα απαραίτητα; Πολλές, πάρα πολλές φορές. Σε αντίθεση με τους συντρόφους που είχαν ήδη το δικό τους backpack, εμείς χάναμε χρόνο και ενέργεια, καθώς ''τσακωνόμασταν'' με τις tote τσάντες μας.

Loading...

Παρ΄όλα αυτά, ένα κομψό backpack δεν θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη μόνο στα ταξίδια σου. Είναι μία τσάντα που θα σε βολέψει όσο καμία άλλη στην καθημερινότητά σου και πιο πολύ στο office style σου. Έχει χώρο για πολλά αντικείμενα (και το λάπτοπ σου), ενώ αφήνει τα χέρια ελεύθερα για να μετακινηθείς στα μέσα, στο περπάτημα ή στην καφετέρια για να πάρεις την απαραίτητη πρωινή δόση καφεΐνης. Τα stylish σακίδια πλάτης είναι οι τσάντες που χρειάζεται κάθε γυναίκα.

Για αυτό και εμείς σήμερα βάλαμε ως στόχο να βρούμε τα πιο κομψά σχέδια και να δημιουργήσουμε το απόλυτο shopping guide με τα backpacks που θα δώσουν πολλούς πόντους στις εμφανίσεις σου στην πόλη αλλά και στα ταξίδια σου.

Συνέχισε να σκρολάρεις για να ανακαλύψεις το ιδανικό σακίδιο πλάτης που θα σου λύσει τα χέρια.

Ταμπά σακίδιο πλάτης με μεταλλικές λεπτομέρειες, Michael Kors

Σακίδιο πλάτης με πλεξούδα, Carpisa

Λευκό σακίδιο πλάτης με μεταλλική λεπτομέρεια, Haralas

Βackpack με καπιτονέ όψη και μεταλλικές λεπτομέρειες, Zara

Μαύρο backpack με καπιτονέ όψη και μεταλλικές λεπτομέρειες, Tsakiris Mallas

Σακίδιο πλάτης, Stradivarius

Σακίδιο πλάτης με signature λογότυπο, Tommy Hilfiger

Σακίδιο πλάτης με τουίντ όψη, Guess

Backpack με διχρωμία και logo, Calvin Klein Jeans

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ