Follow us

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή αγαπά τις mini φούστες και φορέματα | Τα styling tips που ακολουθεί πιστά

Οι εμφανίσεις της Σταματίνας Τσιμτσιλή θα σε εμπνεύσουν.

Σταματίνα Τσιμτσιλή NDP Photo Agency

Σύμφωνα με τους fashion experts, το μυστικό για να μπορέσει να βρει η κάθε γυναίκα το στιλ που της ταιριάζει είναι να κάνει πολλές δοκιμές μέχρι να καταλήξει στις γραμμές ρούχων που αναδεικνύουν τη σιλουέτα της και την κάνουν να νιώθει αυτοπεποίθηση. Ακριβώς αυτό φαίνεται πως έχει κάνει και η Σταματίνα Τσιμτσιλή. Η παρουσιάστρια της πρωινής εκπομπής του Alpha "Happy Day" επιλέγει πολύ συχνά να φορέσει φούστες και φορέματα σε mini μήκος, που αναδεικνύουν τη σιλουέτα της. Ποια είναι όμως τα styling tips που ακολουθεί πιστά στις εμφανίσεις της;

Styling Tip 1

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή φαίνεται πως έχει βρει το μήκος φορέματος που ταιριάζει περισσότερο στη σιλουέτα σου. Το μήκος της φούστας ή του φορέματος άλλωστε είναι αρκετά σημαντικό εάν θέλεις να δημιουργήσεις ένα αρμονικό αποτέλεσμα. Σε περίπτωση λοιπόν που θέλεις να εμπλουτίσεις τη γκαρνταρόμπα σου με minis, κάνε διάφορες δοκιμές μέχρι να βρεις το ακριβές μήκος που σου ταιριάζει.

Styling Tip 2

Εξίσου σημαντική είναι η επιλογή των παπουτσιών. Η Σταματίνα Τσιμτσιλή υπενθυμίζει σε όλες μας πως πρέπει να ξεχάσουμε τις στιλιστικές απόψεις που υποστηρίζουν πως τα mini δεν ταιριάζουν με ψηλοτάκουνα παπούτσια. Η παρουσιάστρια έχει μία ιδιαίτερη αδυναμία στις strappy γόβες που είναι ιδιαιτέρως κολακευτικές αλλά και τα ψηλοτάκουνα πέδιλα.

Styling Tip 3

Όσον αφορά στο styling είναι σημαντικό να τολμάς και να δοκιμάζεις. Ρίχνοντας μία ματιά στον προσωπικό λογαριασμό της Σταματίνας Τσιμτσιλή στο Instagram παρατηρήσαμε πως η παρουσιάστρια επιλέγει φορέματα και φούστες σε κοντό μήκος, διάφορες αποχρώσεις και μοτίβα. Πειραματίσου με το στιλ σου και η ανανέωση του είναι δεδομένη.

Styling Tip 4

Σε περίπτωση που αναρωτιέσαι ποια tops ταιριάζουν περισσότερο με mini φούστες, η Σταματίνα Τσιμτσιλλή επιλέγει συχνά τα lingerie tops, τα πουκάμισα και τις puff sleeve μπλούζες που κάνουν το σύνολο ακόμα πιο ξεχωριστό.

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Διαβάστε Επίσης

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ