Η iconic φούστα - σορτς της Zara από το 2013 επέστρεψε πιο ανανεωμένη από ποτέ

Η πιο χαρακτηριστική φούστα - σορτς των fashionistas επιστρέφει δυναμικά στις τάσεις της σεζόν.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Για άλλη μια φορά το Tik Tok ανακάλυψε έναν στιλιστικό θησαυρό που έχει ήδη γίνει viral. Ο λόγος για ένα από τα πιο iconic κομμάτια της προηγούμενης δεκαετίας, που έχει συνδεθεί με την γέννηση των fashion bloggers και τα πρώτα βήματα του street style και της επίδρασης των social media. Πρόκειται για την skort, δηλαδή τη φούστα - σορτς της Zara από μία αρκετά παλαιότερη συλλογή.

Για να είμαστε πιο ακριβής: Η χρονιά της εμφάνισης των skοrts ήταν το 2013, όπου οι fashion influencers είχαν αρχίσει να χτίζουν το κοινό τους στις πλατφόρμες Tumblr και Instagram. Ανάμεσα στις αναρτήσεις τους με πλούσιο φωτογραφικό υλικό ξεχώρισε η φούστα - σορτς της Zara. Κυκλοφορούσε σε πολλά χρώματα και οι fashionistas τις συνδύαζαν με τα must have της τότε on trend γκαρνταρόμπας: Μποτάκια με φιάπα ή τρουκς συνδυασμένα με graffic T-shirts και τις τσάντες Balenciaga ''City'' και Celine ''Bagage''. Τα looks ήταν τόσο χαρακτηριστικά που τα βλέπαμε με μικρές διαφοροποιήσεις σε κάθε εμφάνιση των fashion experts. Σήμερα, λοιπόν, η iconic φούστα που συνόδευσε τα παραπάνω looks επιστρέφει στη Zara και μπορείς να την κάνεις δική σου.

H iconic skort της Zara επιστρέφει στις τάσεις και τις γκαρνταρόμπες μας

Αναζητώντας έμπνευση για τα επόμενα άρθρα μας ανακαλύψαμε τα βίντεο των fashion lovers στο Tik Tok, που με χαρά και μία γερή δόση νοσταλγίας εντόπισαν τη διάσημη φούστα - σορτς στη Zara. Η επιστροφή της, όμως, δεν μας κάνει τόσο εντύπωση, καθώς φέτος οι μίνι φούστες - σορτς είναι μία από τις μεγαλύτερες και πιο άνετες τάσεις της σεζόν.

@suzanna17x

Orange 💥🔥🍊😍 #skort #orange #zara #zaranewin #zara2022 #outfitideas #shopwithme #fyp #uk

♬ stereo love - 444

Οι fashionistas, άλλωστε, αναζητούν πάντα τρόπους να κάνουν κάθε τους look πιο άνετο αποφεύγοντας στιλιστικούς συμβιβασμούς. Οι φούστες - σορτς, λοιπόν, είναι η απάντηση και η λύση στις δυσκολίες του καλοκαιρινού ντυσίματος: Έχουν την χάρη και το στιλ μίας φούστας συνδυάζοντας την άνεση ενός αθλητικού σορτς. Μπορείς να ζητήσεις κάτι άλλο; Για όλους αυτούς τους λόγους επέστρεψε και το iconic σχέδιο της Zara.

Η φούστα σορτς της Zara κυκλοφορεί σε 4 αποχρώσεις και θα τη βρεις εδώ.