Follow us

Αυτό είναι το πιο ευκολοφόρετο φόρεμα | Τα σχέδια που θα φοράς όλο το καλοκαίρι

Τα shirtdress έχουν διαχρονική αξία και θα σου λύσουν τα χέρια στο καθημερινό ντύσιμο.

Αυτό είναι το πιο ευκολοφόρετο φόρεμα | Τα σχέδια που θα φοράς όλο το καλοκαίρι Pixel Formula

Τα φορέματα έχουν αναδειχθεί στο ''hero'' κομμάτι των τελευταίων ημερών. Η ζέστη και οι απαιτητικοί ρυθμοί της καθημερινότητας τα έχουν μετατρέψει σε μία πραγματική στιλιστική ανάγκη. Έτσι η προσοχή μας τον τελευταίο καιρό έχει εστιαστεί πάνω τους και αναζητάμε τόσο τις νέες τάσεις, όσο και τα πιο ευέλικτα κομμάτια. Στα δεύτερα θα εστιάσουμε σήμερα.

Ξέρουμε πως η ημέρα έχει μόλις 24 ώρες και σε αυτές πρέπει να χωρέσουμε τόσο διαφορετικές περιστάσεις όσο και υποχρεώσεις. Το σύνολο, που θα επιλέξουμε το πρωί, θα πρέπει να ανταπεξέλθει στιλιστικά σε όλο το πρόγραμμα της ημέρας και αυτό είναι κάπως δύσκολο ακόμα και για τα ευκολοφόρετα και stylish φορέματα της συλλογής μας. Για αυτό το λόγο ξεκινήσαμε μία μεγάλη αναζήτηση, ένα κυνήγι στιλιστικού θησαυρού θα λέγαμε, για να βρούμε το φόρεμα που μπορεί να ανταπεξέλθει:

Α) Στο office Style

B) Στις casual περιστάσεις

Γ) Σε βραδινές εξόδους

Και πράγματι το βρήκαμε. Πρόκειται για το shirtdress, το φόρεμα που συνδυάζει την κομψότητα και την αυστηρότητα ενός πουκαμίσου με τη θηλυκότητα και τη χάρη ενός φορέματος. Στο δικό μας λεξικό θα το δεις να αναφέρεται και ως σεμιζιέ.

Loading...

Τα εν λόγω φορέματα δεν είναι μία νέα τάση της σεζόν. Αντιθέτως, έχουν μεγάλη ιστορία. Δίνουν το παρών στις πιο stylish γκαρνταρόμπες και φοριούνται όλο τον χρόνο. Το καλοκαίρι, ωστόσο, έχουν την τιμητική τους στο street style αλλά και στις επιλογές του office style, ενώ φέρουν και την στιλιστική έγκριση των royals.

Shop the ''hero'' dress

Για όλους αυτούς τους λόγους δημιουργήσαμε τον απόλυτο καλοκαιρινό shopping guide με τα πιο κομψά και ευέλικτα σεμιζιέ φορέματα, που θα σου λύσουν τα χέρια φέτος το καλοκαίρι. Θα βρεις μία μεγάλη ποικιλία σε χρώματα, μοτίβα και μήκη, τα οποία ανταποκρίνονται στις στιλιστικές ανάγκες μίας πραγματικής fashionista.

Βρες παρακάτω το ιδανικό σεμιζιέ για εσένα.

Μίνι σεμιζιέ φόρεμα, Zara

Mίντι σεμιζιέ φόρεμα, Helmi

Μίντι σεμιζιέ φόρεμα, H&M

Εμπριμέ μίντι σεμιζιέ φόρεμα, Marks & Spencer

Σατινέ μίντι σεμιζιέ φόρεμα, Mango

Εμπριμέ μίντι σεμιζιέ φόρεμα, Lynne

Mίντι σεμιζιέ φόρεμα, Massimo Dutti

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ