Follow us

Έχει ζέστη και θα είσαι όλη μέρα εκτός σπιτιού; Η Ραφαέλα Ψαρρού δείχνει πώς θα ντυθείς κομψά

Η Ραφαέλα Ψαρρού φόρεσε το one piece που θα κάνει το καλοκαιρινό ντύσιμο πιο εύκολο.

Ραφαέλα Ψαρρού NDP Photo Agency

Το σκηνικό είναι αρκετά γνωστό στις περισσότερες γυναίκες. Το ξυπνητήρι χτυπά και εσύ χρειάζεται να ετοιμαστείς άμεσα για να φύγεις από το σπίτι και να ξεκινήσεις την ημέρα σου. Πριν όμως χρειάζεται να αποφασίσεις τι θα φορέσεις, ώστε να νιώθεις άνετα όλη την ημέρα που θα βρίσκεσαι εκτός σπιτιού και ταυτόχρονα να αντιμετωπίσεις τη ζέστη της εποχής. Αρχικά, αυτό μοιάζει ένα αρκετά δύσκολο task, ωστόσο μία πρόσφατη εμφάνιση της Ραφαέλας Ψαρρού αποδεικνύει πως υπάρχει λύση.

Διαβάστε Επίσης

Ο φωτογραφικός φακός του NDP απαθανάτισε τη Ραφαέλα Ψαρρού με το σύζυγο της, Γιώργο Καράβα στο κέντρο της Αθήνας. Η επιχειρηματίας και influencer είχε δημιουργήσει ένα άκρως καλοκαιρινό casual σύνολο, φορώντας το απαραίτητο piece. Ο λόγος για μία λινή ολόσωμη φόρμα σε μπεζ απόχρωση που είναι ιδανική για τις ημέρες με πολλή ζέστη και γεμάτο από υποχρεώσεις πρόγραμμα. Η Ραφαέλα Ψαρρού συνδύασε την ολόσωμη φόρμα της με δερμάτινα σανδάλια, μαύρη τσάντα ώμου και κοσμήματα με minimal σχεδιασμό.

Διαβάστε Επίσης

Οι ολόσωμες φόρμες ως one piece είναι ιδανικές για τις ημέρες που δεν έχεις πολύ χρόνο για να προετοιμάσεις το look σου, αφού δεν απαιτούν ιδιαίτερο styling. Αρκεί να επιλέξεις μία ολόσωμη φόρμα και να αναβαθμίσεις το σύνολό σου με τα απαραίτητα αξεσουάρ. Ένας επιπλέον λόγος για να τις προσθέσεις στη γκαρνταρόμπα σου είναι πως μπορείς να τις φορέσεις από το πρωί μέχρι το βράδυ, αλλάζοντας απλώς τα παπούτσια ή προσθέτοντας ένα εντυπωσιακό ζευγάρι σκουλαρίκια.

Το casual σύνολο της Ραφαέλας Ψαρρού

Ραφαέλα Ψαρρού
Ραφαέλα Ψαρρού
Ραφαέλα Ψαρρού

Get the Look

Ολόσωμη φόρμα σε όψη denim με ζώνη Toi-Moi

Βαμβακερή ολόσωμη φόρμα BSB

Ολόσωμη φόρμα 100% λινό Mango

Ολόσωμη φόρμα Zara

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ