Follow us

Η Δανάη Μπάρκα φόρεσε τα πιο άνετα ψηλοτάκουνα παπούτσια για το καλοκαίρι

Η καλοκαιρινή εμφάνιση της Δανάης Μπάρκα θα σε εμπνεύσει.

Δανάη Μπάρκα NDP Photo Agency

Την περίοδο του καλοκαιριού, οι προτάσεις για βραδινές εξόδους, συναυλίες και παραστάσεις πολλαπλασιάζονται με την καθημερινότητάς να γεμίζει από διασκέδαση. Ως fashionistas λοιπόν σκεφτόμαστε αμέσως πως μπορούμε να δημιουργήσουμε μία κομψή και προσεγμένη εμφάνιση, ενώ ταυτόχρονα νιώθουμε άνετα ώστε να απολαύσουμε τη βραδιά. Πώς θα τα καταφέρουμε; Με μία πρόσφατη εμφάνισή της, η Δανάη Μπάρκα μάς έδειξε πως θα πετύχουμε τον στόχο μας.

Συγκεκριμένα, η Δανάη Μπάρκα παρακολούθησε τη συναυλία της Μαρίζας Ρίζου και για την εν λόγω περίσταση δημιούργησε ένα άκρως καλοκαιρινό σύνολο. Η παρουσιάστρια της πρωινής εκπομπή του Mega "Πάμε Δανάη" επέλεξε να φορέσει μία ολόσωμη κρουαζέ φόρεμα σε έντονη κόκκινη απόχρωση. Τη συνδύασε με ένα ζευγάρι εσπαντρίγιες και μία nude τσάντα ώμου.

Από το εν λόγω look ξεχωρίσαμε τις εσπαντρίγιες, αφού είναι το ιδανικό παπούτσι για τις βραδινές εμφανίσεις του καλοκαιριού. Είναι άνετο και σταθερό στο περπάτημα, συνδυάζεται τόσο με παντελόνια όσο και με φούστες ή φορέματα, ενώ οι κορδέλες που δένουν γύρω από τον αστράγαλο κολακεύουν πολύ τα πόδια. Στις νέες συλλογές των shoe brands μάλιστα μπορείς να βρεις μεγάλη ποικιλία από εσπαντρίγιες σε διάφορα χρώματα, ώστε να επιλέξεις τα σχέδια που ταιριάζουν στο στιλ σου.

Το καλοκαιρινό look της Δανάης Μπάρκα

Η Δανάη Μπάρκα φόρεσε τα πιο άνετα ψηλοτάκουνα παπούτσια για το καλοκαίρι

Δανάη Μπάρκα

Get the Look

Εσπαντρίγιες Macarena Haralas

Δερμάτινο δετό πέδιλο Zara

Εσπαντρίγιες Tsakiris Mallas

Εσπαντρίγιες Envie Shoes

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ