Follow us

Ψάχνεις τα πιο άνετα παπούτσια; Bρήκαμε τα χαμηλά σχέδια που δεν θα αποχωρίζεσαι φέτος το καλοκαίρι

Πέδιλα, σανδάλια και εσπαντρίγιες είναι μόνο μερικά από τα άνετα παπούτσια που θα βρεις στον shopping guide μας.

Ψάχνεις τα πιο άνετα παπούτσια; Σου βρήκαμε τα χαμηλά σχέδια που δεν θα αποχωρίζεσαι φέτος το καλοκαίρι Pixel Formula

Ξέρουμε πως η άνεση πλέον έχει γίνει αδιαπραγμάτευτος όρος στο shopping κάθε fashionista. Με τη θερμοκρασία να χτυπάει κόκκινο και το πρόγραμμα να βαραίνει από τις ποικίλες υποχρεώσεις, χρειαζόμαστε την άνεση με το μέρος μας. Βέβαια, για πολλές αυτό σημαίνει πως θυσιάζουν ή κάνουν εκπτώσεις στο στιλ τους. Το έχουμε δει πολλές φορές να γίνεται και σήμερα θα βάλουμε τέλος σε αυτές τις ημέρες, τουλάχιστον όσον αφορά τα άνετα παπούτσια.

Τέλος στη δυσφορία των ψηλοτάκουνων και των άβολων παπουτσιών | Ο shopping guide με τα πιο stylish καλοκαιρινά σχέδια

Αναλύοντας τις πρόσφατες εμφανίσεις των fashion experts, πολύ γρήγορα συνειδητοποιήσαμε πως οι περισσότερες δίνουν φέτος την ψήφο εμπιστοσύνης τους σε αρκετά άνετα υποδήματα. Μένουν μακριά από το τακούνι στιλέτο, από τα platform heels, που φόρεσαν όσο τίποτα άλλο την προηγούμενη σεζόν, και προτιμούν φλατ, ανοιχτά και παπούτσια με μεσαίου ύψους τακούνι.

Loading...

Δεν ήταν λίγες εκείνες που επένδυσαν στα clogs, την μεγάλη τάση του καλοκαιρινού ντυσίματος. Βέβαια, ακόμα περισσότερες είναι εκείνες που λατρεύουν τις ίσιες εσπαντρίγιες αλλά και τα αρχαιοελληνικά σανδάλια. Στην πλειοψηφία τους, ωστόσο, όλες φορούν παπούτσια με μικρό και πάνω από όλα σταθερό τακούνι, καθώς ακόμα και στη βραδινή έξοδο επιθυμούν να είναι άνετες.

Loading...
Loading...

Αφού, λοιπόν, εκείνες εμπιστεύονται τα εν λόγω σχέδια παπουτσιών, δεν θα μπορούσαμε και εμείς να μην ακολουθήσουμε το παράδειγμα τους. Με τα looks τους να παραμένουν απολύτως κομψά, τα φλατ και τα μεσαίου ύψους πέδιλα γίνονται το νέο fashion obsession μας. Για αυτό και ξεχυθήκαμε στην αγορά για να βρούμε τα καλοκαιρινά χαμηλά παπούτσια, που θα σου προσφέρουν στο αμείωτο άνεση και στιλ, και θα τα συνδυάσεις με κάθε σου outfit αυτή τη σεζόν.

Χαμηλά clogs, Tsakiris Mallas

Ίσιες εσπαντρίγιες, Haralas

Χαμηλά πέδιλα με τετράγωνη μύτη, Zara

Χαμηλά strappy πέδιλα, Ancient Greek Sandals

Πέδιλα με χαμηλό τακούνι, Kalogirou

Χαμηλά πέδιλα με λεπτομέρεια από πλέξη, Stradivarius

Ίσιο πέδιλο με raffia σόλα, ΝΑΚ

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ