Follow us

Έχεις γεννήσει πρόσφατα; Η Χριστίνα Μπόμπα φόρεσε το ιδανικό μαγιό

Η Χριστίνα Μπόμπα φόρεσε το πιο κολακευτικό μαγιό.

MissBloom TEAM
Χριστίνα Μπόμπα NDP Photo Agency

Διανύουμε την πιο cool εποχή του χρόνου, δηλαδή το καλοκαίρι και ο νους μας ταξιδεύει συνεχώς σε παραθαλάσσιους προορισμούς, νησιά και βουτιές στη θάλασσα. Λίγο πριν ετοιμάσουμε τις βαλίτσα μας βέβαια χρειάζεται να κάνουμε μία σημαντική αγορά, δηλαδή εκείνη του μαγιό. Ολόσωμο και μπικίνι, μονόχρωμο ή εμπριμέ, με κοψίματα ή στράπλες, οι επιλογές που μπορείς να κάνεις είναι πολλές και διάφορες ανάλογα με το στιλ και τη σιλουέτα σου. Σε περίπτωση λοιπόν που είσαι σε αναζήτηση ενός νέου μαγιό, η Χριστίνα Μπόμπα κάνει μία πολύ κομψή πρόταση.

Διαβάστε Επίσης

Η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης έχουν ήδη ξεκινήσει τις καλοκαιρινές διακοπές μαζί με τις κόρες τους στη Μήκονο. Εκεί, ο φωτογραφικός φακός του NDP απαθανάτισε το ζευγάρι στην παραλία με τη Χριστίνα Μπόμπα να φορά ένα πολύ κομψό μαγιό. Συγκεκριμένα, η διάσημη influencer επέλεξε να φορέσει ένα ολόσωμο μαγιό σε navy blue απόχρωση και το συνδύασε με το αγαπημένο beachwear των fashionistas, δηλαδή το παρεό.

Ένα ολόσωμο μαγιό όπως αυτό της Χριστίνας Μπόμπα είναι ιδανικό για γυναίκες που έχουν γεννήσει πρόσφατα, αφού αγκαλιάζει το σώμα και τις καμπύλες του, κάνοντας σε να νιώθεις άνετα όσο απολαμβάνεις τον ήλιο και τη θάλασσα.

Το beach look της Χριστίνας Μπόμπα

Χριστίνα Μπόμπα
Χριστίνα Μπόμπα
Χριστίνα Μπόμπα

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ