Follow us

Τα mules είναι τάση και η Δανάη Μπάρκα φοράει τα πιο stylish

Βρήκαμε τα αγαπημένα της mules στη συλλογή του Tsakiris Mallas και έχουν απίστευτη έκπτωση.

Δανάη Μπάρκα

Κεφάλαιο ''Mules''. Τι μπορούμε να πούμε παραπάνω για τα hot παπούτσια της σεζόν; Δεν αποτελούν ένα νέο trend, αφού έχουν κάνει την εμφάνισή τους πριν δύο σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι δίνοντας το παρών στα πιο stylish και φυσικά on trend looks των expert του στιλ. Παρ' όλα αυτά, έχουν κατοχυρώσει και φέτος τη θέση τους στις τάσεις και δεν πρόκειται να φύγουν σύντομα από αυτές. Για τη φετινή καλοκαιρινή περίοδο, τα mules επιστρέφουν με σατινέ υφές και έντονες αποχρώσεις, ακολουθώντας τις επιταγές των 00s τάσεων και της Y2K αισθητικής. Μάλιστα, τα εν λόγω σχέδια έχουν αγαπηθεί ιδιαιτέρως από τις Ελληνίδες celebrities και δη εκείνες που εμφανίζονται στην τηλεοπτική οθόνη. Η πιο πρόσφατη εμφάνιση που τράβηξε το ενδιαφέρον μας ήταν εκείνη της Δανάης Μπάρκας, η οποία επέλεξε το πιο trendy σχέδιο στα mules από τη νέα συλλογή του Tsakiris Mallas.

Loading...

Τα mules της Δανάης Μπάρκα που χρειάζεσαι στις καλοκαιρινές εμφανίσεις σου

Η Δανάη Μπάρκα είναι μία γυναίκα που γράφει τους κώδικες του plus zize ντυσίματος από την αρχή και το κάνει με πολύ στιλ και αυτοπεποίθηση. Έτσι, πάντα επισκεπτόμαστε -έστω και διαδικτυακά- την γκαρνταρόμπα της για να βρούμε ενδιαφέροντες στιλιστικούς συνδυασμούς και tips, που θα αναδείξουν τα looks μας. Κάπως έτσι πηγαίνοντας από τη μία ανάρτηση της στην άλλη συναντήσαμε τα hot mules της σεζόν.

Όπως θα δεις στην φωτογραφία η Δανάη Μπάρκα επέλεξε να φορέσει mules με ιδιαίτερο αλλά σταθερό τακούνι μεσαίου ύψους -ιδανικό για να είσαι άνετη όλη την ημέρα-, τα οποία έφεραν την hot απόχρωση της σεζόν το φούξια. Το σχέδιο έχει την glamorous υφή του σατινέ και θα το βρεις στη συλλογή του Tsakiris Mallas σχεδόν 50% κάτω και κυκλοφορούν σε πολλές fun αποχρώσεις.

Loading...
Τα mules είναι τάση και η Δανάη Μπάρκα φοράει τα πιο stylish
Φούξια σατινέ mules, Tsakiris Mallas

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ