Follow us

Στην Pull & Bear βρήκαμε τα μπικίνι που θα φορέσουμε στην παραλία

Οι fashionistas λατρεύουν τα μπικίνι και εμείς βρήκαμε τα σχέδια που φέρουν την έγκρισή τους.

Στη Pull & Bear βρήκαμε τα μπικίνι που θα φορέσουμε στην παραλία iStock

Τις τελευταίες ημέρες το στιλιστικό ενδιαφέρον μας έχει κερδηθεί δικαιωματικά από τα μαγιό. Είναι τα καλοκαιρινά fashion items, που αναζητάμε πιο συχνά μέσα στην εβδομάδα, ενώ ακόμα και στο γραφείο είναι το hot topic των συζητήσεων. Ποιο σχέδιο θα φορέσει η συνάδελφος, ποιο χρώμα η άλλη, ποιο brand έχει την μεγαλύτερη ποικιλία αλλά και τα πιο κολακευτικά σχέδια και ούτω καθεξής. Τα ερωτήματα είναι πολλά και ο χρόνος λίγος για να εντοπίσουμε τα πιο stylish μαγιό. Για αυτό, όμως, και δεν το βάζουμε κάτω με τη αναζήτησή μας να καρποφορεί κάθε φορά. Σήμερα θα εστιάσουμε στα μπικίνι, ένα από τα πιο κλασικά σχέδια μαγιό, που οφείλει να έχει κάθε γυναίκα στην γκαρνταρόμπα της.

Fashionistas & Celebrities ψηφίζουν μπικίνι

Προτού κάνουμε οποιαδήποτε αγορά δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή στις τάσεις της σεζόν, έτσι ώστε να προσθέσουμε τα fashion items και στη προκειμένη περίπτωση, τα μαγιό, που θα ανανεώσουν τις εμφανίσεις μας. Έτσι, ξεχυθήκαμε σε μία διαδικτυακή έρευνα τρυπώνοντας στις γκαρνταρόμπες των πιο stylish γυναικών. Η μία μετά την άλλη δημοσιεύει φωτογραφίες με το δικό της αγαπημένο μαγιό για αυτή τη σεζόν και σχεδόν όλες έχουν κάτι κοινό, το μπικίνι.

Loading...

Είναι ευέλικτο, διαχρονικό και πάντα κομψό, για αυτό άλλωστε το συναντάμε κάθε χρόνο τόσο στις εμφανίσεις της παραλίας των style experts όσο και τα καλοκαιρινά drops των fashion brands.

Loading...
Loading...

Και αφού εκείνες δίνουν την ψήφο εμπιστοσύνης τους σε αυτά δεν μπορούσαμε παρά να το κάνουμε και εμείς. Όσα μαγιό και αν έχουμε στη συλλογή μας πάντα θα υπάρχει χώρος για ένα ακόμη μπικίνι. Βρήκαμε τα πιο stylish σχέδια στη νέα συλλογή της Pull & Bear, που πληρούν όλες τις στιλιστικές προϋποθέσεις της σεζόν.

Καρό, tie-dye, μινιμαλιστικά μονόχρωμα και φλοράλ είναι τα μπικίνι που θα βρεις παρακάτω σε κολακευτικά κοψίματα και ακόμα πιο προσιτές τιμές. Εμείς τα έχουμε λατρέψει και σίγουρα θα τα φορέσουμε στην επόμενη εμφάνιση στην παραλία, εσύ;

Καφέ μπικίνι με χιαστί τιράντες (top & σλιπ), Pull & Bear

Tie - dye μπικίνι, Pull & Bear

Καρό μπικίνι μαγιό με floral λεπτομέρεια (top & σλιπ), Pull & Bear

Φλοράλ μπικίνι, Pull & Bear

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ