Follow us

Το λευκό φόρεμα είναι το αγαπημένο των Παριζιάνων | To φοράει και η Ελένη Μενεγάκη

Το λευκό φόρεμα είναι η καλοκαιρινή στιλιστική επένδυση που δεν θα μετανιώσεις ποτέ.

Ελένη Μενεγάκη NDP

Οι Παριζιάνες αποτελούν πάντα στιλιστική έμπνευση για εμάς, καθώς είναι expert στην ανεπιτήδευτη κομψότητα. Μάλιστα, ειδικά αυτή την περίοδο, όπου η θερμοκρασία είναι συνεχώς στα ύψη, τις εμπιστευόμαστε για να πάρουμε ιδέες, ώστε να διατηρήσουμε το στιλ μας χωρίς να κάνουμε εκπτώσεις στην άνεση και τη δροσιά. Κάπως έτσι διαπιστώσαμε, πως όποιο ''ινσταγκραμικό'' προφίλ τους και αν επισκεπτόμασταν, συναντάγαμε ένα συγκεκριμένο φόρεμα. Οι Παριζιάνες στην πλειοψηφία των καθημερινών looks τους δίνουν την ψήφο εμπιστοσύνης τους στα λευκά φορέματα. Έχουμε δει στα looks τους κάθε εκδοχή του, από τη μίνι μέχρι τη μίντι, από το διαχρονικό slip φόρεμα έως εκείνο το πλεκτό που είναι ιδανικό μέχρι και για την παραλία, ενώ δεν λείπουν οι αέρινες σιλουέτες και οι ρομαντικές λεπτομέρειες, όπως τα ογκώδη μανίκια και οι σφηκοφωλιές. Όπως φαίνεται το παράδειγμα τους ακολουθεί και η Ελένη Μενεγάκη, η οποία έδωσε την ψήφο εμπιστοσύνης της στο εν λόγω φόρεμα.

Το λευκό φόρεμα είναι η καλοκαιρινή στιλιστική επένδυση που δεν θα μετανιώσεις ποτέ

Η Ελένη Μενεγάκη πριν λίγες ημέρες έδωσε το παρών στη συναυλία του Desmond Child στο Ηρώδειο. Μάλιστα, σε αυτή συμμετείχαν ο Σάκης Ρουβάς και αγαπημένα ονόματα του διεθνούς μουσικού στερεώματος όπως, οι Alice Cooper, Bonnie Tyler, Rita Wilson, The Rasmus, Lena Hall, Kip Winger, Chris Willis, Tabitha Fair, Justin Benlolo και Andreas Carlsson. Η βραδιά ήταν αφιερωμένη στον Desmond Child και τους φίλους του, που ενώνουν τις δυνάμεις τους για να στηρίξουν το αίτημά της Ελλάδας για την επανένωση των Γλυπτών του Παρθενώνα.

Η Ελένη Μενεγάκη, ωστόσο, ξεχώρισε με την ενδυματολογική της επιλογή. Η παρουσιάστρια εμπιστεύθηκε το αγαπημένο φόρεμα των Παριζιάνων για την εμφάνισή της και δεν απογοήτευσε. Η ίδια φόρεσε ένα λευκό κρουαζέ φόρεμα με μίντι μήκος, ''V'' λαιμόκοψη και ίσια γραμμή. Πρόσθεσε μία καλοκαιρινή ζώνη δίνοντας περισσότερη έμφαση στη μέση της και τη συνδύασε άριστα με την tote μίνι τσάντα της με raffia λεπτομέρεια.

Το λευκό φόρεμα είναι το αγαπημένο των Παριζιάνων | To φοράει και η Ελένη Μενεγάκη

Γιατί αξίζει να επενδύσεις σε ένα λευκό φόρεμα: Το λευκό έχει συνδεθεί με την καθαρότητα, την κομψότητα του μινιμαλισμού αλλά και το αριστοκρατικό ύφος. Είναι αβίαστα stylish και ειδικά για το καλοκαίρι, αποτελεί την επιλογή φορέματος για κάθε ώρα της ημέρας. Για όλους αυτούς τους λόγους και το λατρεύουν οι Παριζιάνες και το επέλεξε και η Ελένη Μενεγάκη.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ