Follow us

Τα μπικίνι της Χριστίνας Μπόμπα που θα αναδείξουν τη μαυρισμένη επιδερμίδα μας

Τα μπικίνι που επέλεξε να φορέσει έχουν ήδη μπει στη shopping list μας.

χριστίνα μπόμπα NDP

Η Χριστίνα Μπόμπα είναι αδιαμφισβήτητα η κατάλληλη fashionista για να μας δώσει την απαραίτητη στιλιστική έμπνευση για τα looks της παραλίας. Η ίδια έχει μία μεγάλη ποικιλία από μαγιό και κάθε σεζόν προσθέτει σε αυτή νέα σχέδια, που δεν περνούν απαρατήρητα. Ανάμεσα στα beach looks της έχουμε ξεχωρίσει τα πιο ενδιαφέροντα εμπριμέ μαγιό αλλά και τα πιο κολακευτικά ολόσωμα. Σήμερα, όμως, θα κάνουμε λόγο για τα κλασικά τριγωνικά μπικίνι, που πάντα θα έχουν μία θέση στις εμφανίσεις της παραλίας. Είναι διαχρονικά και stylish και η Χριστίνα Μπόμπα μας δείχνει εκείνα που θα δώσουν χρώμα στην παραλία και πολλούς πόντους στο προσωπικό μας στιλ.

Loading...

Τα μπικίνι σε έντονα χρώματα που θα φορέσουμε φέτος το καλοκαίρι σύμφωνα με τη Χριστίνα Μπόμπα

Η Χριστίνα Μπόμπα δημοσίευσε πρόσφατα μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με τρία διαφορετικά μπικίνι, που μπήκαν απευθείας στη shopping list μας για τις διακοπές. Πρόκειται για διαφορετικά σχέδια που φέρουν τριγωνικό τοπ και άνετο σλιπ. Κάθε ένα έχει τις δικές του λεπτομέρειες πέρα από την έντονη απόχρωση υιοθετώντας τις μεγαλύτερες τάσεις της σεζόν στο beachwear. Γκοφρέ, γυαλιστερές υφές και ανάγλυφα σχέδια αποτελούν τις top επιλογές της Χριστίνας Μπόμπας.

Loading...

Πράσινο, neon σομόν και κίτρινο είναι οι αποχρώσεις που ξεχωρίζουν στα μπικίνι και μας συμβουλεύει να φορέσουμε η Χριστίνα Μπόμπα. Οι εν λόγω αποχρώσεις βρίσκονται ανάμεσα στα καλοκαιρινά trends και τις έχουμε συναντήσει στο street style. Ακόμα, είναι τα looks που θα αναδείξουν την μαυρισμένη επιδερμίδα και θα εξελίξουν το καλοκαιρινό σου στιλ.

Τα τρία trendy μπικίνι της Χριστίνας Μπόμα ανήκουν στην νέα συλλογή του ιταλικό brand Calzedonia και εμείς τα συγκεντρώσαμε παρακάτω για να τα κάνεις δικά σου. Συνέχισε να σκρολάρεις για να τα ανακαλύψεις.

Μπραζίλιαν Σλιπ Μπικίνι Formentera, Calzedonia

Formentera Mπικίνι Σλιπ Brazilian με κορδόνια, Calzedonia

Σλιπ Μπικίνι με Κορδόνια Mykonos, Calzedonia

Formentera Ενισχυμένο Μπικίνι Σουτιέν Tρίγωνο, Calzedonia

Ενισχυμένο Τρίγωνο Σουτιέν Μπικίνι Formentera, Calzedonia

Ενισχυμένο Push Up Σουτιέν Μπικίνι Mykonos, Calzedonia

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ