Follow us

Θέλεις να πετύχεις το τέλειο μαύρισμα; Η Αθηνά Οικονομάκου φόρεσε το ιδανικό μαγιό

Η Αθηνά Οικονομάκου φόρεσε το ιδανικό μαγιό για εσένα που δεν θέλεις σημάδια στο μαύρισμα.

Αθηνά Οικονομάκου Instagram @athinao1konomakou

Οι βουτιές στη θάλασσα, τα δροσερά cocktails δίπλα στο κύμα και η χαλάρωση στην παραλία είναι μερικά από τα στοιχεία που αγαπάμε περισσότερο στο καλοκαίρι. Η πιο fun εποχή του χρόνου είναι εδώ και όλοι μας μετράμε αντίστροφα για τη στιγμή που οι υποχρεώσεις θα τελειώσουν και οι διακοπές θα ξεκινήσουν. Φυσικά, ένας από τους λόγους που ανυπομονούμε για αυτό το pause στην καθημερινότητα είναι η ξεκούραση κάτω από τον ήλιο και το πολυπόθητο μαύρισμα που θα αποκτήσουμε. Πρόσφατα μάλιστα, η Αθηνά Οικονομάκου μάς υπενθύμισε ένα trick που αξίζει να γνωρίζουμε.

Διαβάστε Επίσης

Με μία επίσκεψη στον προσωπικό λογαριασμό της Αθηνάς Οικονομάκου στο Instagram, ξεχωρίσαμε πως η ηθοποιός αγαπά πολύ το καλοκαίρι και έχει μία πλούσια συλλογή από κομψά μαγιό. Σε μία πρόσφατη ανάρτησή της, η Αθηνά Οικονομάκου φόρεσε το ιδανικό μαγιό για εσένα που δεν θέλεις να έχεις σημάδια στο μαύρισμά σου. Συγκεκριμένα, πρόκειται για ένα μπικίνι, το τοπ του οποίου είναι στράπλες, συνεπώς δεν πρόκειται να αφήσει σημάδια στους ώμους.

Διαβάστε Επίσης

Εναλλακτικά, ένα μπικίνι με spaghetti straps, δηλαδή πολύ λεπτές τιράντες οι οποίες αφήνουν πολύ διακριτικά σημάδια ή που μπορείς να βγάζεις όταν κάνεις ηλιοθεραπεία, αλλά και τα μπικίνι με αποσπώμενα κορδόνια είναι ακριβώς ό,τι χρειάζεσαι, αφού μπορείς να τα αφαιρέσεις όσο απολαμβάνεις τον ήλιο.

Το beach look της Αθηνάς Οικονομάκου

Loading...

Διαβάστε Επίσης

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ