Follow us

Το βραδινό σύνολo της Χριστίνας Μπόμπα στη Μύκονο που θα θες να αναδημιουργήσεις

Βρες όλα τα κομμάτια παρακάτω για να αναδημιουργήσεις το easy chic look της για τις διακοπές σου και όχι μόνο.

Τα σανδάλια που θα φορέσεις από την πόλη έως τις διακοπές είναι αυτά της Χριστίνας Μπόμπα Instagram @chrismpo

Η Χριστίνα Μπόμπα φαίνεται πως θαυμάζει το στιλ της Chiara Ferragni αντλώντας έμπνευση για τα δικά της καλοκαιρινά σύνολα. Η πρόσφατη εμφάνιση της μάς θύμισε τον στιλιστικό συνδυασμό που έκανε η Ιταλίδα fashion influencer σε ένα από τα βραδινά της looks στις φετινές διακοπές της. Πρόκειται για ένα outfit που αξίζει να δεις, αφού θα σου δώσει το απαραίτητο style inspo για τα βραδινά σου σύνολα τόσο στην πόλη όσο και στο νησί. Ακολουθώντας την ίδια ''στιλιστική συνταγή'' θα διατηρήσεις την άνεση και την κομψότητά σου χωρίς να κάνεις ''εκπτώσεις'' στην εμφάνιση σου.

Το πιο hot καλοκαιρινό βραδινό σύνολο συνδυάζει glamourous φορέματα με φλατ σανδάλια

Ο λόγος για το παρακάτω βραδινό σύνολό της Χριστίνας Μπόμπα, που επέλεξε να δημιουργήσει σε έξοδό της στο νησί της Μυκόνου πριν λίγες ημέρες. Η Χριστίνα Μπόμπα χαμογελάει δίπλα στην Μαρίνα Βερνικού, ενώ τη συνοδεύει ο σύζυγός της, Σάκης Τανιμανίδης.

Η διάσημη influencer επέλεξε ένα κίτρινο ασύμμετρο μίντι φόρεμα με σατινέ όψη, λεπτές τιράντες και αέρινη σιλουέτα. Το φόρεμά της αποτελεί ένα από τα πιο διάσημα σχέδια της σεζόν, με πολλές fashionistas και celebrities ανά τον κόσμο να το επιλέγουν στις επίσημες εμφανίσεις σου. Παράδειγμα αποτελούν τα looks των καλεσμένων στον γάμο του Brooklyn Beckham και της Nicola Peltz, που θα βρεις εδώ. Η Χριστίνα Μπόμπα ολοκλήρωσε το βραδινό outfit της με μία τσάντα ώμου με crochet όψη, την ιδανική για τα καλοκαιρινά looks, και φλατ δερμάτινα σανδάλια.

Το βραδινό σύνολo της Χριστίνας Μπόμπα στη Μύκονο που θα θες να αναδημιουργήσεις

Το ενδιαφέρον εδώ είναι το γεγονός πως η ίδια το συνδύασε με δερμάτινα σανδάλια για τη βραδινή έξοδό της και δεν στερήθηκε τίποτα από το glamour και την αισθητική της. Τα δερμάτινα σανδάλια γίνονται η λύση στη δυσφορία των ψηλοτάκουνων και όσο πιο πολυτελές είναι το σχέδιο τους τόσο πιο stylish θα είναι το βραδινό σου look. Θα βρεις και το look της Chiara Ferragni εδώ.

Shop the look

Δερμάτινα φλατ σανδάλια, Tsakiris Mallas

Crochet τσάντα ώμου, Mango

Σατινέ μίντι φόρεμα, Η&Μ

Σατινέ μίντι φόρεμα, Zara

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ