Follow us

4 καλοκαιρινά παπούτσια που ταιριάζουν άψογα με σορτς

Οι συνδυασμοί που θα ανανεώσουν το στιλ σου και θα αναβαθμίσουν το σορτς.

4 καλοκαιρινά παπούτσια που ταιριάζουν άψογα Pixel Formula

Τα σορτς είναι η λύση στο άνετο ντύσιμο του καλοκαιριού, όταν η θερμοκρασία ανεβαίνει στα ύψη. Άνετα και δροσερά μας προσφέρουν ό,τι χρειαζόμαστε κατά τη διάρκεια των ζεστών μηνών. Τα σορτς, για να είμαστε ειλικρινείς, είναι οι αντικαταστάτες των tailored παντελονιών του γραφείου αλλά και των αγαπημένων μας τζιν. Οι fashionistas τους δίνουν κάθε χρόνο την ψήφο εμπιστοσύνης τους και τα αναδεικνύουν στα must have του καλοκαιριού. Μέσα από τις εμφανίσεις τους, ωστόσο, εμείς ξεχωρίσαμε τους style combos των παπουτσιών που επιλέγουν να κάνουν με τα σορτς τους. Πρόκειται για προσεχτικούς συνδυασμούς κομψών κομματιών, που αναβαθμίζουν ακόμα και την πιο απλή εμφάνισή τους.

Οι εν λόγω συνδυασμοί κάνουν update στον casual χαρακτήρα του σορτς και το βοηθούν στην στιλιστική ευελιξία του, έτσι ώστε να το φορέσεις από το πρωί έως το βράδυ, από το γραφείο έως μια επίσημη εμφάνιση. Παρακάτω, λοιπόν, συγκεντρώσαμε τους πιο stylish συνδυασμούς που φόρεσαν οι fashion exerts και μπορείς να εμπιστευτείς άφοβα και εσύ.

Άψογο στιλ και το καλοκαίρι | Τα παπούτσια που θα αναβαθμίσουν το σορτς σου

Slides | Τα συγκεκριμένα σανδάλια λατρεύονται από τις Σκανδιναβές μινιμαλίστριες και όχι αδίκως. Προσθέτουν την πιο cool πινελιά στο look και διαφέρουν από τα κλασικά φλατ σανδάλια.

Loading...

Slingbacks | Επίλεξε αυτά τα παπούτσια για τις πιο κομψές εμφανίσεις σου. Τα συγκεκριμένα παπούτσια δίνουν το παρών στις γκαρνταρόμπες των Παριζιάνων, οι οποίες τα συνδυάζουν με τα τζιν σορτς και το ριγέ μπλε πουκάμισο τους. Η ψάθινη tote τσάντα ολοκληρώνει μοναδικά το outfit τους.

Loading...

Mules | Τις τελευταίες σεζόν ξεχωρίζουν ανάμεσα στις τάσεις και δεν πρόκειται να φύγουν σύντομα από αυτές. Ταιριάζουν μοναδικά με τα σορτς σου και προσφέρουν ευελιξία για να τα φορέσεις σε πολλές διαφορετικές περιστάσεις. Όσον αφορά τις τάσεις της σεζόν, τα mules με σατινέ υφές και έντονες αποχρώσεις προτιμούνται περισσότερο.

Loading...

Loafers | Με την άνοδο του preppy style τα loafers συνδυάζονται και με τα σορτς και το αποτέλεσμα είναι τόσο κομψό, ενώ το look αποπνέει φινέτσα και διαχρονικότητα.

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ