Follow us

Το φουλάρι είναι το απαραίτητο αξεσουάρ της καλοκαιρινής γκαρνταρόμπας | Πώς θα το φορέσεις

Και φέτος το φουλάρι παραμένει το hot αξεσουάρ και οι fashionistas δεν το αποχωρίζονται.

Το φουλάρι είναι το απαραίτητο αξεσουάρ της καλοκαιρινής γκαρνταρόμπας | Πώς θα το φορέσεις Pixel Formula - Splash/Ideal Images

Αν κάνουμε μία σύντομη αναδρομή στην ιστορία της μόδας θα διαπιστώσουμε πως ένα συγκεκριμένο αξεσουάρ κάνει πάντα την εμφάνιση του σε κάθε εποχή και αυτό δεν είναι άλλο από το φουλάρι. Έχει συνδυαστεί με αμέτρητα fashion icons από κάθε δεκαετία, με γυναίκες που το όνομά τους ήταν συνώνυμο με την κομψότητα και με εκείνες που αντιπροσώπευαν την θηλυκότητα και το sex appeal. Ο λόγος για το φουλάρι, ένα fashion item που έχει διεκδικήσει από πέρσι τη θέση του στις τάσεις και παραμένει σε υψηλή θέση, ενώ έδωσε το παρών και στις πασαρέλες για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι '22, με τα looks των Blumarine, Versace και Fendi να ξεχωρίζουν.

Loading...

Το φουλάρι είναι το αξεσουάρ του καλοκαιριού | Όλοι οι τρόποι για να το φορέσεις

Οι fashionistas στα τελευταία τους looks έχουν αποθεώσει το φουλάρι το οποίο έχει γίνει η go to επιλογή τους όσον αφορά τα tops. Κυρίως επιλέγουν εμπριμέ σχέδια με τα πολυτελή μονογράμματα των οίκων να πρωταγωνιστού. Βέβαια, δεν λείπουν και εκείνες που στηρίζουν τα φινετσάτα φλοράλ print. Παρακάτω έχουμε συγκεντρώσει όλους τους τρόπου, που μπορείς να φορέσεις ένα φουλάρι φέτος το καλοκαίρι.

Γύρω από τον λαιμό | Συνδύασε το με ένα μίντι φόρεμα σε στενή γραμμή, με το casual combo του T-shirt & Jeans, με ένα κοστούμι περνώντας το γύρω από το γιακά, με κομμάτια που φέρουν το σχέδιο της κλασικής και κομψής μαρινιέρας, στους ώμους με ένα strapless φόρεμα ή μία off shoulder μπλούζα με ογκώδη μανίκια.

Σαν ζώνη | Δεν ήταν λίγες οι φορές που είδαμε στις πασαρέλες το φουλάρι να χρησιμοποιείται και ως ζώνη.

Στην τσάντα | Ένας ακόμη κομψός τρόπος για να το εντάξεις στις εμφανίσεις σου είναι να το δέσεις γύρω από τα λουράκια της τσάντας, ανεξάρτητα από το μέγεθος της -ακόμα και αυτή της παραλίας.

Στα μαλλιά | Τα φουλάρια δίνουν μία καλοκαιρινή διάθεση και ειδικά όταν βρίσκονται "μπλεγμένα" στα μαλλιά.

Σαν παρεό | Ανάλογα το μέγεθος του μπορείς να φορέσεις το φουλάρι της επιλογή σου ακόμα και σαν παρεό.

Σαν τοπ | Το αγαπημένο καλοκαιρινό τοπ των fashionistas όπως αναφέραμε είναι το φουλάρι.

Δες παρακάτω τα απολύτως καλοκαιρινά looks με πρωταγωνιστή το φουλάρι, που θα σε πείσουν να το εντάξεις στις επόμενες εμφανίσεις σου.

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ