Follow us

Η Chiara Ferragni στην Ύδρα | Δημιούργησε το ιδανικό outfit για βόλτα στο νησί

Η influencer ξέρει πώς να ντυθεί καταλλήλως για κάθε περίσταση.

Chiara Ferragni Splash News / Ideal image

Στην Ύδρα βρίσκεται η Chiara Ferragni τις τελευταίες ώρες, με την ίδια να δημοσιεύει ασταμάτητα φωτογραφίες στο Instagram από το πανέμορφο νησί, το πολυτελές Mandraki Beach Resort Ydra στο οποίο διαμένει αλλά και τις περιπέτειες με την παρέα της.

Ανάμεσα στα στιγμιότυπα που χαζεύουμε στα stories της τις τελευταίες ώρες καταφέραμε να διακρίνουμε και το casual outfit που επέλεξε για τις βόλτες αλλά και τη βραδινή της έξοδο στο νησί. Πιο αναλυτικά, η influencer και επιχειρηματίας επέλεξε ένα σατέν λευκό φλοράλ co-ord αποτελούμενο από μια φούστα και μπλούζα με μακριά μανίκια και άνοιγμα στο στήθος, που άφηνε ακάλυπτη ολόκληρη την περιοχή της κοιλιάς.

Το σύνολο ήταν ιδανικό για η χτεσινή βραδιά στο νησί, που η θερμοκρασία ήταν αρκετά πεσμένη και ο καιρός συννεφιασμένος, αφού ναι μεν ήταν αρκετά δροσερό αφήνοντας εκτεθειμένα κάποια σημεία του σώματος, ταυτόχρονα όμως κάλυπτε χέρια και πλάτη, φέρνοντας την επιθυμητή ισορροπία στο look.

Το outfit ολοκληρώθηκε με λευκά sneakers (χρήσιμα για την πεζοπορία που έκανε με την παρέα της στο μικρό νησάκι), μια μπλε mini bag και ασημένια κοσμήματα. Όσο για το beauty look της, μάζεψε τα μακριά μαλλιά της σε μια χαμηλή πλεξούδα και κράτησε ήπιους τους τόνους του μακιγιάζ.

Δες τις φωτογραφίες της:

Loading...
Η Chiara Ferragni στην Ύδρα | Δημιούργησε το ιδανικό outfit για βόλτα στο νησί
chiara ferragni
chiara ferragni
chiara ferragni
chiara ferragni
chiara ferragni

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ